fashiondays.ro

Refugiu urban sau escapada la mare de 1Mai?Fa-ti bagajele pentru a te bucura de o escapada in orasul tau favorit sau rezerva-ti bilet pentru o experienta citadina cu totul noua! Bucura-te zile intregi de cultura, shopping şi mancaruri pe care nu le-ai mai gustat pana acum, sau pur şi simplu plimba-te fara griji pe strazile orasului care te asteapta sa-l descoperi. Si cum altfel sa ajungi acolo daca nu cu ajutorul unor pantofi comozi, care te pot purta zi de zi catre noi si noi experiente turistice? Aşadar, asigura-te ca în bagajul tau isi gasesc loc ECCO OSAN, pantofi din piele in culoarea sezonului - rosu aprins. Sunt extrem de usori si de flexibili, si ii vei putea purta de dimineata pana seara in timp ce cutreieri muzee şi magazine, monumente si cafenele. Nu mai astepta: ia-ti pantofii rosii şi fugi la aeroport pentru a demara aventura culturala spontana de 1Mai!

Ce zici sa asortam pantofii ECCO Osan cu o geanta pe masura? Noi va propunem geanta ECCO Belaga  sau ECCO Bara.

Sau alegi Marea Neagra ca si destinatie? Ce poate fii mai frumos decat sa vezi rasaritul de pe malul marii... Nu uita sa iei cu tine palaria de soara si ochelarii, accesorii de nelipsit. Unei tinute lejere si unui bronz impecabil, ce poate fii mai potrivit decat ECCO Rudny, ECCO Flash, ECCO Jab, ECCO Touch 25.

Sa va bucurati de un 1 Mai insorit si relaxant!

Noua colecţie ECCO pentru primăvară/ vară este disponibilă pe online si  în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Braşov

VEZI OFERTA DE INCALTAMINTE ECCO, CLICK AICI