fashiondays.ro

Rochii din colectia TrèsChic

Rochii

Rochie midi Garland

Rochie midi eleganta, din material elastic de culoare neagra, cu model de efect pe parti, model ce subtiaza optic. Rochia are maneci scurte, decolteu in V si crepeu la spate. Se inchide la spate cu fermoar ascuns. Rochia poate fi purtata cu succes ca rochie de ocazie sau ca rochie office.





Rochii

Rochie albastra Mason

Rochii
Rochie albastra scurta din dantela brodata, cu dublura din material elastic. Spatele este brazdat doar de 2 X-uri, formate din bretelute subtiri elastice. Rochia se inchide la spate cu fermoar ascuns.


ROCHII, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE AICI
Rochii

Rochie cu peplum Marcie

Rochii
Rochie scurta cu peplum, intr-o frumoasa combinatie de culori alb-negru. Rochia este decupata pe spate, si se inchide cu nasturei sus si fermoar ascuns jos, in dreptul peplum-ului. Ideala pentru a fi purtata ca rochie office sau ca rochie de ocazie.







Rochii

Rochie argintie Makoto

Rochii
Rochie argintie, glamorous, din material elastic cu fir lame. Rochia are o frumoasa nuanta de argintiu metalic si este decupata pe spate, pentru un efect sexi. Are decolteu patrat si bretele late. Rochia este ideala ca rochie de club sau de ocazie.





Rochii

Rochie scurta Caden

Rochii
Rochie glamorous din material elastic, stransa pe corp, intr-o frumoasa nuanta de crem-nude, decupata pe spate, pentru un efect sexi. Are decolteu rotund si este ornata cu accesorii metalice argintii de-a lungul decolteului. Rochia este ideala ca rochie de club sau ca rochie de ocazie!




Rochii

Rochie neagra Carrie

Rochii
Rochie glamorous din material elastic, stransa pe corp, de culoare neagra, decupata pe spate, pentru un efect sexi. Are decolteu rotund si este ornata cu accesorii metalice argintii de-a lungul decolteului. Rochia este ideala ca rochie de club sau ca rochie de ocazie!




Rochii

Rochie nude Reina

Rochii
Rochie nude, scurta, din material cu aspect satenat, cu aripioare (falduri) pe parti, pentru a evidentia frumos soldurile. Rochia este fara bretele, usor incretita intre cupe si se inchide intr-o parte cu fermoar ascuns. Ideala ca rochie de club sau rochie de ocazie!



Rochii

Rochie alba Raisa

Rochii
Rochie alba, scurta, stransa pe corp, incretita pe parti pe toata lungimea. La bust este sub forma de sutien cu cupe preformate cu burete si balene (sarme), ornate cu tinte metalice argintii, iar la spate sutienul se inchide cu bucle metalice ascunse, pe 3 randuri. Are bretelute ajustabile.

ROCHII, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE AICI
 

Rochii

Rochie galbena Micene

Rochii
Rochie galbena scurta, din dantela brodata cu motiv floral, cu dublura din material elastic. Are decolteu pe rotund si maneci lungi. La spate rochita este decupata in dreptul mijlocului si este ornata cu o funda galbena satenata. Lungime rochie - 70 cm.




Rochii

Rochie sexy Sevilla

Rochii
Rochie sexy scurta din dantela semitransparenta de culoare rosie, cu model tigrat. Rochia este stransa pe corp si are bretelute subtiri, ornate cu fundite negre satenate.






Rochii

Rochie roz Daphne

Rochii
Rochie roz scurta, stransa pe corp. Rochia are cate 2 bretele pe fiecare umar, ce formeaza un X pe spate. La spate se inchide cu fermoar. Include chiloti tanga asortati.





Rochii

Rochie albastra Juanita

Rochii
Rochie albastra scurta, fara bretele, din material elastic, ornata cu paiete albastre in fata.






Rochii

Rochie neagra Iselin

Rochii
Rochie neagra sexi din latex, stransa pe corp. Rochia are bretea pe un umar. Rochia poate fi purtata cu succes ca rochie de club.






Rochii

Rochie scurta Irene

Rochii
Rochie scurta sexi dintr-o frumoasa combinatie de dantela de culoare verde si dublura din material elastic cu model tigrat. Rochia are cupe preformate cu burete, cu material plisat pe cupe, iar dantela este incretita de la cupe in jos. Intre cupe rochita este ornata cu strasuri.




Rochii

Rochie alba Andromeda

Rochii
Rochie alba scurta intr-o frumoasa combinatie de dantela brodata cu motiv floral, cu dublura din material elastic. Rochita are bretele, iar decolteul si spatele sunt din dantela transparenta. Rochia se inchide cu fermoar metalic la spate. Materialul este usor transparent.


ROCHII, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE AICI


Rochii

Rochita din dantela alba Truly

Rochii
Rochie din dantela alba brodata cu motiv floral, cu maneca lunga si dublura din material elastic. Are decolteu in V. Lungime de la umar pana jos - 75 cm, de la decolteu pana jos - 65 cm. Lungime maneci - 52 cm. Include chiloti tanga asortati.





Rochii

Rochie bej Kim

Rochii
Rochie bej scurta, confectionata din voal cu aspect usor creponat. Rochia are croi drept, guler de efect si maneci scurte bufante. Bordurile sunt maro inchis. Are dublura din material elastic. Include curea subtire impletita, din piele ecologica. Cureaua este detasabila. Rochia este ideala ca rochie de vara.