answear.ro%20

Pantofi de dama eleganti ECCO

Pantofi eleganti de dama

Pantofi eleganti de dama piele lacuita ECCO Royton (ECCO)

Femei / Pantofi
Pantofi eleganti de dama, piele lacuita ECCO Royton, cu toc inalt si varful rotunjit asigura un aspect clasic. Stilul elegant fac acesti pantofi o alegere ideala pentru colectia ta.





Pantofi eleganti de dama

Pantofi dama stilati business ECCO Richland (ECCO)

Femei / Pantofi
Pantof de dama, stilati, business ECCO Richland, confectionati din piele nubuc de culoare rosie. Prevazuti cu un toc versatil de 75mm, acesti pantofi iti ofera stabilitate, sunt ideali pentru a fi purtati intreaga zi.





Pantofi eleganti de dama

Pantofi business piele neagră ECCO Pretoria (ECCO)

Femei / Pantofi
Pantof ECCO Pretoria elegant prevazut cu un toc moder de 75mm si o bareta cu catarama. Talpa din termopoliuretan ofera stabilitate si nu aluneca, oferindu-ti astfel incredere in pasii facuti zilnic. Interiorul pantofului este din piele oferind confort de durata si o potrivire perfecta. Fetele exterioare sunt confectionate din piele in doua tonuri de culoare ce ofera un stil aparte. Interiorul pantofului este racoros pe timpul verii si pastreaza un mediu uscat.
 
Pantofi eleganti de dama

Pantofi clasici femei negri ECCO Rhodes (ECCO)

Femei / Pantofi
Pantofi clasici pentru femei, ECCO Rhodes, prevazuti cu toc elegant imbracat in piele. Acesti pantofi business sunt perfecti pentru femeile stilate.


Oferta Pantofi Femei,Click aici


Pantofi eleganti de dama

Pantofi confortabili usori piele naturala ECCO Sculptured (negri) (ECCO)

Femei / Pantofi
Fetele exterioare confectionate din piele asigura un aspect sofisticat acestor pantofi tip Mary Jane cu toc. Prevazuti cu bareta simpla si eleganta, pentru inchidere ajustabila. Brantul prevazut cu sistemul ECCO Comfort Fibre amortizeaza socurile si asigura prospetime. Captuseala din piele moale, ce permite piciroului sa respire, asigura un plus de confort. Talpa direct injectata, este rezistenta, confortabila si flexibila.
 
Pantofi eleganti de dama

Pantofi dama eleganti ECCO Pretoria (ECCO)

Femei / Pantofi
Pantof prevazut cu toc de 75mm. Design simplu prevazut cu decupaj in linie curbata. Talpa este din termopoliuretan , fiind prevazuta cu glenc metalic pentru un suport neconditionat. Interiorul este confortabil fiind confectionat din piele. Fetele exterioare sunt confectionate din piele ce ofera un aspect clasic pantofului.



Pantofi eleganti de dama

Pantofi dama eleganti ECCO Reyes (ECCO)

Femei / Pantofi
Pantofi cu toc, clasici, simpli, cu un design tot timpul la moda. Stil elegant ce face acesti pantofi ideli pentru a fi purtati la o tinuta eleganta sau la una casual. Glencul din metal ofera stabilitate si ofera un mers usor. Tocul de 75mm este acoperit cu piele. Talpa felexibila, nu aluneca, asigurand astfel confortul necesar in fiecare zi.



Pantofi eleganti de dama

Pantofi dama clasici toc mic ECCO Touch Bow Pump (ECCO)

Femei / Pantofi
Pantofi de dama, clasici,ECCO Touch Bow Pump, prevazuti cu un toc mic, ideali pentru a fi purtati in fiecare zi.