answear.ro%20

Rochii din colectia PriveBoutique

Rochie asimetrica cu volane

Rochie asimetrica cu volane (PriveBoutique)

Rochii
O superbă rochie versatilă, a cărei personalităţi senzuale, elegante şi de ce nu, enigmatice, ne provoacă creativitatea tentându-ne cu realizarea unei mulţimi de stiluri!





Rochie cu volane

Rochie cu volane (PriveBoutique)

Rochii / 
O rochie a cărei senzualitate vibrează din energia tinereţii reflectate de modelul inspirat de ţinutele de dans! Atât ziua, cât şi după căderea serii, ea evidenţiază un spirit vesel şi jucăuş, inspirând graţie şi siguranţă de sine.




Rochie cu maneci de piele

Rochie cu maneci de piele (PriveBoutique)

Rochii / 
O rochie feminină, discretă şi modernă, ideală pentru întâlniri şi ieşirile cu prietenii atât ziua, cât şi după căderea serii!





Rochie clasica pe corp

Rochie clasica pe corp (PriveBoutique)

Rochii
Senzuală şi în acelaşi timp adorabilă, rochia inspiră prin culoarea vibrantă o stare pozitivă, oferind o apariţie cuceritoare!





Rochie paiete spate gol

Rochie paiete spate gol (PriveBoutique)

Rochii / nu este in stoc
O rochiţă senzuală, în care linii minimaliste şi deosebit de feminine subliniază prin jocul paietelor şi conturul siluetei misterul şi graţia purtătoarei.





Rochie lunga sport

Rochie lunga sport (PriveBoutique)

Rochii
O rochie versatilă, senzuală şi rebela, ce impune purtătoarea, evidenţiindu-i independenţa şi siguranţa de sine!





Rochie decupata pe un umar

Rochie decupata pe un umar (PriveBoutique)

Rochii
O spectaculoasă rochiță ce interpretează într-un stil actual, curajos și deosebit de feminin liniile ce defineau veșmintele nobililor Imperiului Roman. Drapajul și fluiditatea texturii ce subliniază grația siluetei sunt dispuse în armonie

Vezi colectia de Rochii,click aici


Rochie Ioana

Rochie Ioana (PriveBoutique)

Rochii
Lejeră însă în același timp elegantă, rochia Ioana se potrivește datorită croiului cu orice fel de încălțăminte așa că ea devine o rochie versatilă și ușor de purtat.





Rochie bandage

Rochie bandage (PriveBoutique)

Rochii
O piesă vestimentară care avantajează orice femeie, fie că este slabă sau voluptoasă, preferata vedetelor de la Hollywood: Victoria Beckham, Jenifer Lopez, Amanda Bynes și Jennifer Love Hewitt n-au ezitat s-o poarte la o mulțime de evenimente.



Rochie clasica duo

Rochie clasica duo (PriveBoutique)

Rochii
Strâmtă și cu un model care avantajează silueta făcând-o să pară mai subțire, în două combinații de culori alb-negru și alb-roșu această rochie devine un must-have în garderoba oricui.




Rochie Foxy

Rochie Foxy (PriveBoutique)

Rochii
O rochie asimetrică și lejeră pentru o ținută casual, perfectă atunci când nu ai chef să-ți pregătești ținuta ore în șir dar vrei să fii totuși în pas cu tendințele. Și în plus se găsește în patru variante de culori: mov, galben





Rochie versatila

Rochie versatila (PriveBoutique)

Rochii
Rochia are doua barete lungi cu ajutorul cărora poți sa o transformi radical: poate arata ca in pozele noastre dar si in multe alte feluri ! Mai mult de 20 de rochite in una singura!




Rochie stil Gheisa

Rochie stil Gheisa (PriveBoutique)

Rochii
Ți-ai dorit să fii măcar o seară gheișa lui? Noi te ajutăm să îți satisfaci această dorință și chiar mai mult decât atât – această rochie are un croi destul de modern încât să nu se transforme doar într-un costum și atât.




Rochie cu spate gol si fermoar

Rochie cu spate gol si fermoar (PriveBoutique)

Rochii
Foarte mulată, cu spatele gol și decupaje atât pe spate cât și pe lateral, cu un fermoar care accentuează formele corpului, rochia aceasta este rezervată femeilor sigure pe farmecul lor.




Rochie cu lantisor pe spate

Rochie cu lantisor pe spate (PriveBoutique)

Rochii
O rochie gata accesorizată care îi va surprinde pe cei din jur prin originalitate și eleganță, spatele gol și bretelele din lănțișoare fine, aurii, iată o combinație perfectă pentru o seară reușită.