dyfashion.ro

Bluze gen ie romaneasca

bluze femei

In general fiecare haina are o poveste a ei insa noi,romanii redescoperim  povestile care ne  fac originali in lume. Ia este noul ambasador al Bucurestiului in toate capitalele modei. Numeroase evenimente si publicatii au consemnat noul succes de piata: romanii iubesc simbolul national si se mandresc cu el ceea nu poate decat sa ne bucure,nu-i asa? LaFemme s-a pregatit pentru aceasta vara cu mai multe modele inspirate din ia romaneasca
bluza_alba_cu_broderie_9885a_

După ce ia tradiţională a fost uitată prin dulăpioarele bunicilor, se pare că în lumea modei internaţionale a devenit unul din cele mai hot piese vestimentare.Asadar cred ca e cazul sa dati fuga acasa si sa cautati in pod o ie uitata de la bunica.

Nume mari in lumea designerilor, precum John Galliano, Philppe Guilet sau Yves Saint Laurent (acesta din urma inspirat de un tabou al pictorului Matise din anul 1940, întitulat “La blouse roumaine”), au prezentat în colecţiile sale ia ca fiind un must have în garderoba fashionistelor.
 Articolul  vestimetar a devenit foarte cunoscut anul trecut, când Tom Ford s-a inspirat din motivele tradiţionale româneşti pentru colecţia sa de primavară-vară,o colectia absolut fabuloasa.

Trendul a făcut înconjurul lumii, astfel că cele mai cunoscute personalităţi au văzut frumuseţea şi valoarea incontestabilă a acestei piese vestimentare.  După ce cântăreaţa Adele a apărut pe coperta revistei Vogue America îmbrăcată într-o ie de inspiraţie românească, tradiţionala bluza a cucerit inimile tot mai multor staruri internaţionale şi, dar şi româncelor care au cam uitat de ea.
bluze femeibluza_bej_cu_broderie_9885bb

O ie romaneasca va face echipa buna cu o pereche de jeansi, dand personalitate tinutei tale casual-chic. In cazul in care alegi o pereche de jeansi skinny, ia arata bine in orice fel; daca alegi o pereche de jeansi evazati, bluza traditionala va fi mai bine pusa in valoare daca o bagi in blugi si nu pe deasupra. De asemenea poate fi purtata cu un brau autentic tot romanesc

bluza_verde_cu_maneca_lunga_8142vb

Ia se poate purta si cu fuste  insa  aceasta combinatie arata cel mai bine pe o silueta clepsidra sau para, pentru ca da volum in partea superioara si subliniaza talia. In ceea ce priveste styling-ul, ia romaneasca va arata foarte bine fie cu o pereche de cizme lungi din piele intoarsa sau cu o pereche de botine de vara, cu decupaje, in concordanta cu restul tinutei.

bluza_alba_cu_maneca_lunga_8142a4

LaFemme  v-a pregatit in acest sezon mai multe modele de bluze gen ie romaneasca si va asteapta cu drag online sa le vizionati. Un ruj rosu intens si o pereche de pantofi cu tocuri ametitoare vor completa cu succes un astfel de look! Tu…ai deja o ie romaneasca in dulap???

Sursa articol: http://www.lafemme.ro/blog/2014/08/bluza-gen-ie-romaneasca/