dyfashion.ro

Pledoarie pentru bluze de dama


Bluzele de dama,camasile de dama,topurile de dama niciodata nu sunt suficiente  oricate  ai avea in dulap,mereu iti face cu ochiul o noua  bluza si cele care le ai nu merg cu ce ai in dulap si tot asa…cunoasteti povestea?:)Sau vesnica intrebare  …Cu ce ma imbrac???desi dulapul cade pe tine :)
LaFemme v-a pregatit o selectie de bluze de dama,topuri de dama,camasi de dama.

bluza_verde_lunga_petrecuta_19v

Aceasta bluza in colturi petrecuta este un must in acest sezon si este o bluza vaporoasa,potrivita pentru orice silueta si merge purtata cu blugi,colanti sau fuste lungi.
Bluza verde lunga petrecuta 19V, model din colectia de primavara-vara 2014. Bluza are decolteul rotund si maneca scurta. Imprimeul este colorat, pe fond verde. Bluza este lejera, cu partea din fata petrecuta, care se termina in colturi, iar la spate este dreapta. Poarta bluze cochete din colectia noua La Femme!

Compozitie: 100% poliester, 

Material: tesatura din fibra sintetica, 

Lungime: 84 cm,

O alta bluza LaFemme care va asteapta online este cea de mai jos,eleganta,potrivita pentru o seara romantica in oras si ne duce cu gandul la vie en rose.

bluza_femei_voal_fara_umeri_ciclame_300ci

Bluza femei voal fara umeri ciclame 300Ci, bluza de vara captusita, din voal. Modelul este elegant, se inchide la spate printr-un siret reglabil si in fata are aplicati 5 trandafiri cusuti. Pe partea de jos are un sir de elastice fine. Poate fi cu succes asortata si la un jeans.

Compozitie: 100 % poliester- fata, captuseala -100 % nylon

Material: voal fin de poliester

Lungime: 37 cm cusatura laterala
Merge purtata atat cu pantaloni eleganti,cat si cu fusta.

Un top negru neaparat trebuie sa avem un dulap pentru ca in functie de cum il asortam obtinem tinute samrt casual,tinute elegante,tinute  sport.
De asemenea este usor de asortat si accesorizat cu bijuterii putem chiar obtine o tinuta deosebita
bluza_neagra_cu_spatele_gol_h313n

Bluza neagra cu spatele gol H313N, model din colectia noua La Femme 2014. Bluza are decolteul rotund si nu are maneci. La spate are o plasa transparenta cu dantela aplicata si garnitura eco. Terminatia de la decolteu si de la maneci are margine cu garnitura eco. Poarta bluza neagra la evenimente speciale!

Compozitie: 95% poliester, 5% spandex, 

Material: tesatura din fibre artificiale elastice, 

Lungime: 62 cm,


bluza_femei_voal_fara_umeri_ciclame_300ci
LaFemme iti  recomanda cu drag bluza stil fluture cu imprimeu colorat si ajustabila pe corp.Este o bluza de vara vaporoasa,versatila si foarte comoda.


bluza_albastra_cu_imprimeu_colorat_5w342a2b


Bluza albastra cu imprimeu colorat 5W342A, model din colectia de primavara-vara 2014. Bluza are decolteul rotund si manecile drepte, scurte. In talie are un snur pentru prindere, care da bluzei o nota eleganta. Are un imprimeu viu, colorat, cu talia si terminatia manecilor albastre. Alege bluze deosebite din colectia La Femme!

Compozitie: 100% poliester, 

Material: tesatura din fibra sintetica, 

Lungime: 70cm,

O camasa de bumbac casual e binevenita in dulap si potrivita pentru o tinuta lejera de vacanta.Merge purtata cu colanti,blugi,pantaloni si chiar fusta.


camasa_din_bumbac_5898

Camasa din bumbac 5898, model din colectia de primavara-vara 2014. Camasa are buzunare false cu stelute pe partea din fata si manecile lungi, care se pot scurta. Pe umeri si pe partea din spate are un imprimeu jacard. Terminatia de jos din spate este usor rotunjita. La Femme iti propune camasa din bumbac pentru serile racoroase!

Compozitie: 100% bumbac,

Material: fibra naturala, 

Lungime: 74cm,

Pe care ati alege-o voi?Ce alte bluze v-ati dori si nu gasiti aici.

Sursa articol: http://www.lafemme.ro/blog/2014/08/pledoarie-pentru-bluze-de-dama/