dyfashion.ro

Povesti despre rochii de seara speciale

rochie_lunga_bej_cu_dantela_neagra_11952

Rochiile de seara elegante sunt prin excelenta rochii lungi,vaporoase,diafane.
LaFemme  v-a pregatit o colectie speciala de rochii glamour,rochii de seara speciale,rochii de ocazie in serie limitata.


Noi, femeile suntem cu toate innebunite dupa rochii de seara, le adoram,le visam  si sunt piesele vestimentare puse cu mare respect in sifonierul nostru si fiecare rochie de seara are o poveste a ei,o taina a ei.Ne place sa avem cate una din fiecare culoare, model material si de ce nu, cate una de la fiecare designer de renume. Rochii de seara poarta atat femeile mondene, vedetele care au si cate 3-4 evenimente pe saptamana dar si femeia de rand , care se zbate mereu cu grijile cotidiene si cauta mereu sa isi faca timp pentru ea. Dar stim noi oare cand au fost purtate primele rochii de seara si care este povestea lor? Ei bine, tocmai asta vom incerca sa aflam in articolul de fata.

Se pare ca marea nebunie a rochiilor de seara a aparut odata cu inventarea masinii de cusut din anul 1870. Atunci croitorii s-au pus pe facut rochii de seara si nu numai. Acestea erau frumos croite si cusute, personalizate,facute pe comanda astfel incat sa atraga cat mai multa clienteala, regula care de altfel se aplica si astazi.  Asa cum probabil deja stiti, modelul unei rochii de seara din acelea vremuri, era unul parca prestabilit, mai exact aceasta era indeajuns de lunga cat sa fii nevoita sa o tii mai mereu in maini pentru a putea merge si extrem de accesorizata cu dantela. De retinut, ca dantela era specifica doar femeilor cu stare materiala buna si foarte buna.Dantela este mereu prezenta in orice rochie de seara.

Tot la domeniul rochii de seara, trebuie sa spunem perioada de dinaintea Primului Razboi Mondial le-a adus oarecum gloria acestor piese vestimentare. Toate femeile se orientau catre rochii cu poale scurte pana la genunchi si o talie mai coborata, pentru a crea iluzia unei femei inalte. Era perioada in care femeile cu sanii mici erau avantajate de acele rochii de seara dat fiind faptul linia bustului nu mai era atat de mult accentuata.

rochie_lunga_turcoaz_pe_un_umar_15083t3

Dupa ce razboiul a trecut, mentalitatea femeii a inceput sa urce pe alte culmi si astfel au aparut clasicele rochii de seara negre si simple,eterna LBD care face istorie si in fiecare an este re-inventata. Anii 30 au adaugat rochiei umeri bufanti, croiala stransa in talie si trena maiestruoasa. Dintre materialele cel mai des folosite la acele vremuri se numara catifeaua si matasea cu imprimeuri florale, idei care par sa revina tot mai mult si la rochii de seara din anul 2014.  Undeva in jurul anilor 50, apar rochiile cu umeri goi si talii inguste, altfel spus , femeile incep sa isi arate senzualitatea si faptul ca au prins incredere in ele.

rochie_lunga_verde_cu_aplicatii_talie_1512

LaFemme  va surprinde mereu si v-a pregatit o colectie glamour de  rochii  in diferite culori si forme si sunt considerate a fi mai ceva ca o carte de vizita a femeii.,rochii glamour in care te sinti printesa. Nu de putine ori, atunci cand ne aflam la petreceri, grija noastra principala este aceea de admira rochiile  celor din jur . De asemenea , intr-o astfel de situatie se intampla des sa ne facem si un clasament fictiv sau de ce nu sa ne indragostim atat de mult de cateva rochii de seara incat in zorii zilei sa umblam prin magazine pentru a le cumpara.Acum nu mai e nevoie sa umblam prin magazine,cu un singur click ai rochia visata din povestea ta.

rochie_albastra_lunga_cu_dantela_15094a1

Acum nu ramane decat sa alegeti ce rochie vi se potriveste.Rochiile de seara sunt rochii superbe care invaluie trupul si inalta sufletul
Spor la cumparaturi online

Rochii de ocazie LaFemme