dyfashion.ro

Salopeta dama exclusiv online

Salopeta dama

Salopeta alba imprimeu hawai 2261A

Salopeta dama
Salopeta alba imprimeu hawai 2261A, model din colectia de primavara-vara 2014. Salopeta are bretele si decolteul rotund, mai adanc la spate decat in fata. Se inchide la spate cu fermoar ascuns. Salopeta are taietura elastica in talie din care pornesc pense, cu buzunare laterale fata. Modelul este usor conic, fiind dintr-un material foarte placut si ideal pentru iesiri casual! Compozitie: 100% rayon, Material: tesatura din fibra sintetica, Lungime interior: 68cm, intregime: 139cm, Produs import Franta.


Salopeta dama

Salopeta din blugi 7261

Salopeta dama
Salopeta din blugi 7261, model din colectia noua La Femme 2014. Salopeta are bretele detasabile si curea verde in talie. Se inchide in partea din fata cu 7 nasturi si fermoar. Salopeta are bride, 2 buzunare in fata si 2 in spate. Partea din spate este elastica. Poarta salopeta din blugi La Femme pentru o tinuta casual sexy! Compozitie: 95% bumbac, 5% elastan, Material: tesatura din fibre elastice, Lungime interior: 80 cm, Produs import Franta.


Salopeta dama

Salopeta bleumarin de blugi 7855

Salopeta dama
Salopeta bleumarin de blugi 7855, model din colectia de primavara-vara 2014. Salopeta are decolteul rotund, iar pe partea din fata are 5 nasturi si talia elastica, lata de 6cm. Are 2 buzunare laterale in partea din spate, iar cele din spate sunt false. Turul din fata este decorativ, iar modelul salopetei este lejer, casual. Alege din noua colectie La femme, modelul cel mai interesant! Compozitie: 100% bumbac, Material: tesatura din fibra naturala, Lungime: 148 cm, Produs import Franta.


Salopeta dama

Salopeta lunga albastra H8397AR

Salopeta dama
Salopeta lunga albastra H8397AR, model din colectia de primavara-vara 2014. Salopeta este dublata in totalitate si are decolteul rotund cu pense. In talie este elastica, cu bride, curea si buzunare laterale. La spate se inchide cu un nasture sus de unde are o taietura cu spatele gol, pana in linia taliei. Fii lejera in aceasta vara cu noile salopete din colectia La Femme! Compozitie: 100% poliester, Material: tesatura din fibra artificiala, Lungime interior: 71cm, intregime: 152cm, Produs import Franta.


Salopeta dama

Salopeta cu flori galbene 2559G

Salopeta dama
Salopeta cu flori galbene 2559G, model din colectia de primavara-vara 2014. Salopeta este captusita cu captuseala din nylon, cu pantalon scurt. Are bretele si decolteul usor in V, cu balene la piept si elastic la spate. In fata are pense si taietura bust. Se inchide la spate cu fermoar ascuns. Materialul este satinat si placut la atingere, usor de purtat in zile calduroase. Alege culoarea potrivita din colectia noua La Femme! Compozitie: 100% poliester, Material: tesatura din fibra artificiala, Lungime interior: 79cm, intregime: 130cm, Produs import Franta.


Salopeta dama

Salopeta imprimata din bumbac 179

Salopeta dama
Salopeta imprimata din bumbac 179, model din colectia de primavara-vara 2014. Salopeta are decolteul rotund, cu fermoar auriu in fata de 21cm. Talia est elastica, cu buzunare laterale, modelul fiind cu talie unica. Fii chic cu salopetele din noua colectie La Femme! Compozitie: 95% bumbac, 5% poliester, Material: tesatura din fibre amestecate, Lungime interior: 673cm, intregime: 144cm, Produs import Franta.

SALOPETE DAMA OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI