dyfashion.ro

Botine dama simple si elegante

Botine

Botine stilate piele naturala Sculptured 75 (ECCO)

Femei / Botine
Botine stilate de dama ECCO Sculptured 75 confectionate din piele moale. Sunt prevazute cu fermoar. Simple, usoare, clasice, dar si elegante, aceste botine sunt foarte comode si se potrivesc cu mai multe tinute. Talpa este flexibila si usoara, iar tocul de 7,5 cm ofera stabilitate. Feele exterioare din piele naturala permit picioarelor sa respire. Branul cu sistemul ECCO Comfort Fybre este captusit cu piele pentru un mediu igienic. Tocul de 75 mm are un design placut. Glencul nemetalic pentru confort sustine piciorul in pozitia corecta. Aceste botine Sculptured 75 le veti putea purta intreaga zi, fara sa simtiti disconfort.


Botine

Botine comode piele maro confortabile Sculptured 65 (ECCO)

Femei / Botine
Botine chic super confortabile ECCO Sculptured 65, cu toc de 6.5 cm. Sunt un must-have pentru garderoba oricarei femei. Sunt foarte usoare si flexibile, datorita talpii direct injectate, asigurand totodata durabilitate. Sunt confectionate din piele nubuck periata cu finisaje mate, pentru un aspect sofisticat. Captuseala din textil respira, mentinand picioarele uscate si confortabile. Brantul cu sistemul ECCO Comfort Fibre, combinat cu tehnologia PORON, asigura absortia socurilor si amortizarea fiecare pas.


Botine

Botine dama business confortabile piele maro Sculptured 45 (ECCO)

Femei / Botine
Botine dama business confortabile confectionate din piele naturala de culoare maro. Fetele exterioare sunt o combinatie de piele neteda si nubuc moale pentru un aspect rafinat si elegant. In talpa exista un glenc integrat pentru a oferi suport si confort intreaga zi. Tocul are inaltimea de 4,5 cm. Este foarte stabil si comod. Brantul acoperit cu piele, impreuna cu sistemul ECCO Comfort Fibre System absoarbe socurile si are proprietati antibacteriene. Aceste botine chic sunt o piesa de nelipsit din garderoba unei femei.


Botine

Botine comfortabile piele ECCO Seoul (ECCO)

Femei / Botine
Botine sic Ecco Seoul cu toc de 85 de mm, foarte confortabile, prevazute cu fermoar in partea laterala pentru o incaltare mai usoara.Exteriorul este din piele naturala iar captusala din material textil.





Botine

Botine negre piele naturala ECCO Sculptured 45 W (ECCO)

Femei / Botine
Botine dama ECCO Sculptured 45, confectionate dintr-o combinatie de piele neteda cu piele nubuc. Fermoarul exterior asigura un design deosebit acestei botine. Talpa are integrat un glenc pentru suport si confort. Inaltimea tocului este de 4,5 cm. Talpa injectata este flexibila si usoara. Brantul acoperit cu piele, impreuna cu sistemul ECCO Comfort Fibre mentine un climat optim de temperatura in interior. Aceste botine rafinate vor completa perfect tinutele business si elegante!

Oferta Botine Dama online| Incaltaminte piele naturala|Click aici

Botine

Botine moderne piele naturala indigo Sculptured 75 (ECCO)

Femei / Botine
Botine moderne dama ECCO Sculptured 75 confectionate din piele moale. Sunt prevazute cu fermoar. Simple, usoare, clasice, dar si elegante, aceste botine sunt foarte comode si se potrivesc cu mai multe tinute. Talpa este flexibila si usoara, iar tocul de 7,5 cm ofera stabilitate. Feele exterioare din piele naturala permit picioarelor sa respire. Branul cu sistemul ECCO Comfort Fybre este captusit cu piele pentru un mediu igienic. Tocul de 75 mm are un design placut. Glencul nemetalic pentru confort sustine piciorul in pozitia corecta. Aceste botine Sculptured 75 le veti putea purta intreaga zi, fara sa simtiti disconfort.


Botine

Botine confortabile calduroase piele Sculptured 75 (ECCO)

Femei / Botine
Botine moderne ECCO Sculptured 75 in design clasic, moi si confortabile. Captuseala calduroasa este din lana naturala de miel. Brantul este acoperit cu piele, avand integrat sistemul ECCO Comfort Fibre pentru un mediu fresh in interior. In talpa este integrat un glenc nemetalic pentru a oferi suport piciorului. Talpa din poliuretan este rezistenta si ofera stabilitate. Inaltimea tocului este de 7,5 cm. Sunt foarte confortabile.


Botine

Botine confortabile dama piele ECCO Touch 75 B (ECCO)

Femei / Botine
Botine confortabile dama ECCO Touch 75 B confectionate dintr-o combinatie de piele nubuc oleita si piele periata. Detaliile din nit creaza un aspect modern. Curelusa impreuna cu catarama asigura un aspect exclusivist, distinctiv. Talpa din PU asigura flexibilitate si suport, pentru confort zilnic. Brantul acoperit cu piele asigura recircularea aerului in interior, absoarbe socurile si mentine un climat optim de temperatura in interior. Captuseala este din textil. Aceste botine sunt perfecte pentru tinutele office.


Botine

Botine maro business dama ECCO Touch 75 B (ECCO)

Femei / Botine
Botine maro comode ECCO Touch 75 B moi, usoare, confectionate din piele oleita. Sunt foarte confortabile. Captuseala din textil amortizeaza piciorul. Se inchid cu fermoar in partea din interior. Tocul stabil are inaltimea de 7,5 cm. Talpa injectata este usoara si rezistenta. TehnologiaPORONimpreuna cu sistemulECCO Comfort Fibre,ofera o excelenta absorbtie a socurilor si calitatiantibacteriene.


Botine

Botine comode dama ECCO Pailin (maro deschis) (ECCO)

Femei / Botine
Botine dama ECCO Pailin confectionate din piele naturala maro. Sunt prevazute cu un fermoar discret pe partea din interior pentru o ajustare perfecta . Captusela din textilpiele pastreaza temperatura si umditatea din interior la un nivel normal. Tocul de 50 mm ofera stabilitate la fiecare pas. Talpa din TPU flexibila, durabila se muleaza dupa pozitia naturala a piciorului. Aceste botine se potrivesc perfect la tinutele business.


Alte articole pe aceiasi tema:
- Botine stilate si confortabile dama