fashiondays.ro

Geci la moda pentru toamna-iarna

Geci dama, modele calduroase

Geci dama, modele calduroase in tendinte in sezonul de toamna-  iarna. Vremea rece ne da batai de cap tuturor, mai ales atunci cand este vorba de garderoba.
Pentru a face fata temperaturilor scazute si vremii posomorate, noi ti-am pregatit cele mai chic&trendy modele de geci din colectia de toamna-iarna La Femme. Sunt comode, calduroase si pot fi asortate cu usurinta la orice tinuta.

 

Geci dama, modele scurte pentru vremea rece

 Geci dama, modele scurte pentru vremea rece

Un model foarte la moda sunt gecile scurte, asa ca noi iti recomandam din colectia La Femme aceasta geaca matlasata intr-o nuanta inchisa de bleumarin, cu talie marcata dar si guler inalt care sa te protejeze de vant, ploaie sau ninsoare. Este un model elegant chic, ce poate fi purtat atat la tinute simple de zi, cat si la tinute mai elegante.
Este din material de fas gros mat si impermeabil, asa ca poti sa porti cu incredere acest gen de geci in sezonul de toamna -iarna!

 

Geci dama, modele ce subliniaza silueta

Geci dama, modele ce subliniaza silueta

Pentru ca straturile de haine pe care trebuie sa le purtam iarna pentru a ne proteja de frig nu ne avantajeaza silueta, noi iti propunem si aceasta geaca de iarna cu cordon in talie. Cordonul subliniza silueta si te ajuta sa obtii un look feminin, lungimea ce acopera soldurile este alegerea perfecta pentru o tinuta calduroasa, iar gulerul inalt iti protejeaza aceasta zona de frig.
In plus este si foarte practica, avand atat buzunare aplicate pe fata cat si pe piept!

 

Geci dama, modele lungi pentru toamna -iarna

Geci dama, modele lungi pentru iarna 2012

Daca si tu esti una dintre acele persoane ultra friguroase care prefera sa fie bine pregatita pentru frigul de afara, am descoperit pentru tine si acest model de geaca matlasata lunga pana la genunchi, cu gluga detasabila foarte chic, cu blanita. Este ideala pentru acea perioada a iernii cand temperaturile scad mult sub 0 grade si nametii ne dau batai de cap.
Alege sa porti geci dama lungi in acest sezon si iti garantam ca nu vei regreta alegerea facuta!

Sursa articol: http://www.lafemme.ro/blog/2012/12/geci-dama-la-moda-pentru-iarna-2012/