fashiondays.ro

Ce haine purtam in toamna 2014!


Haine de toamna

Ca in fiecare sezon incepem sa umblam prin magazine sa vedem noile colectii,ce culori se poarta  si cum sa facem  sa fim in trend.In acest  post mi-am propus  sa va ajut sa  va folositi  hainele de anul trecut si sa luati doar cateva piese  din colectia noua si  sa  le asortati  in asa fel incat sa fiti  chiar in tendinte.
Va recomand  o bluza alba foarte versatila  care se poate purta in mai multe feluri,dupa cate vedeti la spate  are un voal care se poate purta si in fata ca un fel de esarfa.Sunt sigura ca aveti in garderoba un pantalon negru clasic sau nu neaparat,o fusta office si de ce nu chiar si o pereche de blugi.Combinatia alb si negru ramane cea mai eleganta dintre combinatii si totodata cea mai clasica ,nu se demodeaza si se reinventeaza in fiecare sezon

bluza_alba_cu_dungi_h42573b
bluza_alba_cu_dungi_h4257

Mergem mai departe si ne gandim  acum la o fusta neagra office care   este un fel de  must in orice garderoba si  LaFemme va recomanda aceasta fusta office.

fusta_neagra_office_y8069

Fusta neagra office Y8069, model din colectia de toamna-iarna 2014. Fusta este captusita cu captuseala din poliester, cu cate 2 pense in stanga si in dreapta, pe partea din fata. La spate jos are o crapatura de 11cm si se inchide cu fermoar lateral stanga. Fusta este prevazuta cu o curea funda cu garnitura aurie, eleganta. Fii eleganta cu fusta neagra office din colectia noua La Femme!

Compozitie: 100% poliester, 

Material: tesatura din fibra artificiala, 

Lungime: 60cm, 

Acum,in garedeoba  voastra sigur aveti bluze negre,albe  sau si alta culoare pe care puteti sa le innobilati cu accesorii foarte chic si in acest fel tinuta voastra are un plus de valoare si iese din anonimat .LaFemme va recomanda acest colier
colier_guler_alb_33b
Descriere: Colier guler ecru cu perle si strasuri aplicate pe o baza textila. Lant spate cu inchidere.

Compozitie: 100% material textil, 100% margele
Acum  ne trebuie si o jacheta  casual care sa mearga atat la tinute casual cat si la office,o jacheta comoda care sa nu se demodeze iar culoarea  este una chiar in trend.

jacheta_bleumarin_cu_buzunare_550bm

Jacheta bleumarin cu buzunare 550BM, model din colectia de toamna-iarna 2014. Jacheta este captusita cu captuseala din poliester si se inchide cu fermoar si capse. La umeri are epoleti cu capse, iar la guler se inchide cu catarama si are garnitura piele caprioara maro. Acceasi garnitura se regaseste la coate, la fenta pe interior, la maneci pe interior, dar si la buzunarele laterale, care se inchid cu fermoar. Pe partea din fata la nivelul pieptului are 2 buzunare mici patrate care se inchid cu capse. Manecile lungi au terminatia capse. Modelul este usor matlasat si cambrat, avand cusaturi in forma de patrat, pentru un plus de eleganta si confort. La spate jacheta are o taietura pe centru verticala cu terminatie in crapatura cu capsa. Terminatia de jos vine usor in V, rotunjita, fiind mai lunga decat partea din fata. La Femme iti propune cea mai cocheta jacheta de toamna!

Compozitie: 100% poliester, 

Material: tesatura din fibra artificiala,

Lungime fata: 61cm, spate: 66cm, 
Dar  cred ca trebuie sa ne luam si o rochie ca sa ne completam garderoba si sa ne-o improspatam,sa-i dam un aer fresh iar LaFemme v-a pregatit foarte multe modele de rochii casual,office,de seara si va recomandam acum aceasta rochie bleumarin.

rochie_bleumarin_cu_catarama_201097b8a

Rochie bleumarin cu catarama 201097B, model din colectia de toamna-iarna 2014. Rochia are decolteul rotund si manecile lungi, cu taietura in talie lata de 4 cm. Partea din fata are material dublat din 2 parti, una vine pe dedesubt, iar o alta parte este trecuta printr-o catarama in zona taliei. Rochia are imprimeu colorat cu cercuri bleumarini si terminatia de jos dreapta. Fii chic cu o rochie deosebita din colectia noua La Femme!

Compozitie: 95% poliester, 5% elastan,

Material: tesatura din fibra artificiala elastica,

Important este sa ne luam piese vestimentare pe care sa le putem purta combinat si sa le putem asorta in mai multe moduri,sa fie piese versatile.
LaFemme  a umplut paginile de site cu foarte multe modele de bluze,camasi femei,rochii casual,jachete femei,paltoane femei,pantaloni femeii,accesorii,camasi femei,topuri femei.
Cu doar un simplu click sunteti in lumea magica a modei.
Spor la cumparaturi online.

Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2014/09/ce-purtam-in-toamna-2014/