dyfashion.ro

Ghete barbati elegante

Ghete_casual_barbati

Ghete barbati piele naturala maro ECCO Urban Lifestyle (ECCO)

Barbati / Ghete
Ghete barbati ECCO Urban Life confectonate din piele naturala nubuc oleita de culoare maro. Talpa din cauciuc asigura aderenta acestei ghete versatile. Portiunea de talpa din poliuretan injectat ofera flexibilitate, durabilitate si absoarbe socurile. Captuseala din textil permite piciorului sa respire si lasa sa recircule aerul in interior, mentinand o temperatura optimain interior. Aceste ghete casual sunt robuste, pentru a oferi amortizare si confort.


Ghete_casual_barbati

Ghete casual brbati ECCO Ennio (ECCO)

Barbati / Pantofi
Ghete barbati ECCO Ennio casual prevazute cu talpa groasa. Sancul non-metalic asigura flexibilitate si confort. Captuseala din material textil absoarbe umezeala si permite piciorului sa respire. Fetele exterioare confectionate din piele nubuc vintage asigura un aspect modern. Sireturile asigura flexibilitate in ajustarea pe picior a ghetei.


Oferta Ghete pentru barbati,click aici

Ghete_casual_barbati

Ghete casual barbati ECCO Ethan (gri deschis) (ECCO)

Barbati / Ghete
Ghete casual prevazute cu talpa cu detalii iesite in relief. Inaltimea ghetei asigura stabilitate si confort pentru glezna. Fetele exterioare, confectionate din piele moale de camila, asigura o senzatie placuta la atingere si un aspect clasic-modern. Captuseala permite piciorului sa respire, absoarbe umezeala si este confectionata din materiale textile alese cu atentie. Brantul este prevazut cu sistemul ECCO Comfort Fibre, ce asigura un mediu perfect pentru picior.

Ghete_casual_barbati

Ghete impermeabile barbati piele yak Ulterra (ECCO)

Barbati / Ghete
Ghete barbati ECCO Ulterra concepute pentru a fi performante. Talpa asigura suport fiecarui pas, iar membrana GORE-TEX asigura 100% impermeabilitate in orice anotimp. Fetele exterioare sunt confectionate din piele nubuc oleita de yak, foarte rezistenta. Tehnologia RECEPTOR ofera suport dinamic piciorului, lasand piciorul sa se miste natural. Talpa robusta ofera tractiune iar brantul din PU amortizeaza fiecare pas, pentru confort maxim.


Ghete_casual_barbati

Ghete Barbati, Turn (negre) (ECCO)

Barbati / Ghete
Gheata casual cu design deosebit datorat pielii nubuc oleita.Sunt 100% impermeabile datorita membranei GORE-TEX ce mentin picioarele uscate.Captuseala din piele respira in mod natural este prevazuta cu zona de confort.Sistemul ECCO Comfort Fibre intensifica recircularea aerului pentru un climat sanatos. Talpa din poliuretan este flexibila si usoara, idela pentru orice suprafata.


Ghete_casual_barbati

Ghete barbati outdoor ECCO Urban Lifestyle (maro) (ECCO)

Barbati / Ghete
Ghete barbati ECCO Urban Life, confectionat dinpiele de camilafoarterezistenta. Pielea ECCO Hydromaxofera impermeabilitate,totodata permite picioarelor sa respire. Captusealacalduroasaofera unclimat optimde temperatura in interior.Talpa cu tehnologiaRECEPTORflexibila, aderentaoferasuportla fiecare pas.


Ghete_casual_barbati

Ghete impermeabile piele yak ECCO Ulterra (negre cu talpa rosie) (ECCO)

Barbati / Ghete
Ghete impermeabile pentru barbati ECCO Ulterra, negre cu talpa rosie. Sunt confectionate din piele oleita de yak, foarte rezistenta. Suportul din TPU pentru glezna asigura suport si stabilitate, oferindu-ti increderea necesara atunci cand te cateri sau esti pe un teren accidentat. Tehnologia RECEPTOR absoarbe socurile la contactul cu solul. Talpa din cauciuc asigura aderenta si tractiune, dar esti si flexibila in acelasi timp. Membrana GORE-TEX asigura 100% impermeabilitate, indiferent de starea vremii. Brantul din spuma din PU mentine piciorul uscat si amortizeaza fiecare pas. Aceste ghete versatile sunt potrivite atat pentru munte cat si pentru fiecare zi, in orice vreme.


Ghete_casual_barbati

Ghete Barbati, Birmingham (negre) (ECCO)

Barbati / Ghete
Ghete casual de barbati confectionati din piele neteda sau piele intoarsaCaptuseala este partial din piele Brantul destasabil, confectionat din spuma Comfort Fibre System intesifica recircularea aeruluiPrevazuti cu glenc pentru un confort supremTalpa din poliuretan combina designul deosebit si eleganta



Ghete_casual_barbati

Ghete barbati piele ECCO Contoured (maro) (ECCO)

Barbati / Pantofi
Ghete barbati, din piele moalemaro cu un design aparteECCO Contoured. Pielea moale ofera o senzatie placuta la atingere si confort. Captuseala partial confectionata din piele permite piciorului sa respire si absoarbe umezeala.Talpa usoara si flexibilainfrumuseteaza pantoful si asigura un look stilat oferindu-i de asemeneastabilitate si cofort.


Oferta Ghete pentru barbati,click aici

Ghete_casual_barbati

Ghete elegante barbati piele naturala ECCO Findlay (negru) (ECCO)

Barbati / Pantofi
Ghete elegante barbati ECCO Findlaynegre, confectionate dinpiele naturala,prevazute cu siret. Captuseala este in totalitate din piele moale ce asigura confort, absoarbe umezeala si creeaza un mediu echilibrat in interior.Brantul din piele este prevazut cu sistemul ECCO Comfort Fibre, pentru a creste recircularea aerului in interior si pentru a amortiza fiecare pas. Talpa injectata esteflexibila , usoara si stabila, oferindu-ti libertate de miscare.


Ghete_casual_barbati

Ghete elegante barbati piele naturala ECCO Edinburgh (negru) (ECCO)

Barbati / Pantofi
Ghete elegante barbati ECCO Edingurghnegre, confectionate dinpiele naturala,prevazute cu siret cu o cusatura ce da ghetelor un aspect unic. Membrana GORE-TEX asigura 100% impermeabilitate pentru a pastra picioarele uscate, indiferent de starea vremii. Brantul din piele este prevazut cu sistemul ECCO Comfort Fibre, pentru a creste recircularea aerului in interior si pentru a amortiza fiecare pas. Talpa subtire , dar rezistenta este flexibila , usoara si stabila, oferindu-ti libertate de miscare.


Ghete_casual_barbati

Ghete robuste impermeabile ECCO Darren (maro) (ECCO)

Barbati / Ghete
Ghete casual barbati ECCO Darren , confectionat din fete de piele in doua culori,robuste dar in acelasi timp flexibile.Captuseala din textil amortizeaza, permitand piciorului sa respire. Brantul cu sistemul ECCO Comfort Fibre absoarbe socurile , mentinand un mediu optim in interior.Talpa solida. rezistenta din PU va ofera stabilitate pe orice teren. Sistemul ECCOHydromax asigura impermeabilitate.