dyfashion.ro

Rochii elegante Chanttal design

Rochie Chanttal Desire Somon (Chanttal)

Rochii
Cu rochita chanttal desire black cu siguranta vei fii incantatoare pentru toti ochii din jurul tau. Este rochia de top din "Star Collection 2014" By Andreea Mantea. Accesorizata cu pietre Swarovski pentru care primiti certificat de autentificare. Bretele ajustabile. Se inchide cu fermoar la spate de la nivelul funditei. Cupe "push up". Material elastic pe talie.




Rochie Chanttal Flowers (Chanttal)

Rochii
Rochita Chanttal cu cupe. Dantela peste un material floral ce da o nota de eleganta. Material elastic


Oferta Rochii elegante fabricate in Romania,click aici



Rochie Chanttal cu pietre Swarovski (Chanttal)

Rochii
Rochie eleganta fabricata in Romania de catre "Chanttal design". Daca vrei sa fii eleganta si stralucitoare la un eveniment ai nevoie de aceasta rochita. Accesorizata cu elemente Swarovski. Spate gol. Fundita la spate care da o nota in plus de eleganta. Bretele cu elemente Swarovski pentru care primiti certificat de autentificare.



Rochie Chanttal Adorable Bordo (Chanttal)

Rochii
Rochie Chanttal Star Collection 2 potrivita pentru o noapte de club sau un eveniment monden. Bretele ajustabile. Taliata cu o banda din piele ecologica accesorizata cu aplicatii metalice. Cupe buretate. Material usor elastic.





Rochie Chanttal Star Collection (Chanttal)

Rochii
Rochie eleganta Chanttal accesorizata cu pietre Swarovski. Cupa "Push Up ". Bretele ajustabile. Accesorizata cu pietre Swarovski atat pe cupa cat si la spate.





Rochie Chanttal Monique

Rochie de poveste, tip printesa, prevazuta cu o accesorizare spectaculoasa, rafinata si aristocrata.
Materiale:  95% Poliester | 5% Elastan





 Rochie Chanttal Sabrina W&R

Tinuta din brocart policolor, structura foarte nobila de material, bustiera rochiei fiind prevazuta cu sistem push-up iar spatele rochiei are reglaj tip corset.
Material:95% Poliester | 5% Elastan