fashiondays.ro

Rochii office din colectia LaFemme!

rochie_bleumarin_cu_flori_colorate_201081bm

Rochie bleumarin cu flori colorate 201081BM, model din colectia de toamna-iarna 2014. Rochia are decolteul rotund si manecile 3/4, cu taietura in talie si pliuri. Modelul are imprimeu flori colorate. Poarta rochii chic din colectia noua La Femme!

Compozitie: 95% poliester, 5% elastan, 

Material: tesatura din fibra artificiala elastica,

Lungime: 86cm,
Rochia neagra office LBD nu trebuie sa ne lipseasca din garderoba noastra si LaFemme v-a pregatit mai multe modele.Avantajul acestor rochii este unul foarte mare si anume ca poate fi accesorizata cu bijuterii,esarfe,toate colorate si se poate obtine o tinuta smart casual  deosebita.

rochie_neagra_cu_aplicatii_umeri_20997n

Rochie neagra cu aplicatii umeri 20997N, model din colectia de toamna-iarna 2014. Rochia are decolteul rotund si manecile lungi, cu garnitura metalica aurie la umeri. Are taietura in talie de unde pornesc pliuri. Se inchide la spate sus cu nasture, are o crapatura, iar mai jos fermoar ascuns de 38cm. Rochia neagra din colectia noua La Femme este ideala pentru zile racoroase!

Compozitie: 72% poliester, 23% vascoza, 5% elastan, 

Material: tesatura din fibre artificiale elastice,

Lungime: 90cm,
Mai jos avem o rochie in 3 culori foarte eleganta,cambrata si foarte versatila pe care La Femme o recomanda cu drag.

rochie_in_3_culori_orizontale_y8062

Rochie in 3 culori orizontale Y8062, model din colectia de toamna-iarna 2014. Rochia are decolteu usor rotund, este scurta si cambrata. Are pense la bust si se inchide la spate cu fermoar metalic auriu de 50cm. Imprimeul este in dungi orizontale, albe, negre si bej deschis, de diferite dimensiuni. Terminatia de jos este dreapta. Pentru ca intotdeauna ne dorim un plus de noutate si de originalitate în tinutele pe care le purtam, La Femme v-a pregatit noua colectie de rochii!

Compozitie: 100%poliester,

Material: tesatura din fibra artificiala, 

Lungime: 92cm,
Mai jos  aveti o rochie simpla,dreapta cu un fir lame care este chiar potrivita pentru o tinuta office .

rochie_neagra_cu_fir_lame_20989v_2_

Rochie neagra cu fir lame 20989V, model din colectia de toamna-iarna 2014. Rochia este captusita cu captuseala din poliester, cu decolteul rotund si manecile 3/4. Este prevazuta cu pense la bust si garnitura cu fir lame auriu cu verde la terminatia manecilor si pe partea din fata jos. Se inchide cu fermoar lateral stanga ascuns de 29cm. Modelul este drept. Fii sclipitoare intr-o rochie deosebita din colectia noua La Femme!

Compozitie: 70% bumbac, 25% poliester, 5% elastan, 

Material: tesatura din fibre amestecate elastice,

Lungime: 88cm,
O rochie casual din tricot  poate fi o alegere buna pentru o zi de munca.Este o rochie comoda,practica,colorata  si  care iti pune in evidenta silueta .

rochie_mov_scurta_multicolora_201103m

Rochie bleumarin multicolora 201103BM, model din colectia de toamna-iarna 2014. Rochia are decolteul in V si manecile lungi, cu falduri in zona bustului. Imprimeul este unul multicolor, iar terminatia de jos a rochiei este dreapta. Fii indrazneata cu rochii din colectia noua La Femme!
Compozitie: 70% vascoza, 20% poliester, 10% elastan, 

Material: tesatura din fibre artificiale elastice,

Lungime: 90cm,

A trecut vara si ne pregatim  pentru  birou,altii pentru scoala :) si evident ne gandim la garderoba de toamna ,mai ales pentru  birou  si succesul tau in cariera poate consta si in colectia ta de rochii office.
Aspectul te poate face remarcata la birou. Prin colectia  noastra  de rochii office LaFemme  am incercat sa creem imaginea femeii de afaceri puternice, pastrand decenta necesara mediului business insa etaland in acelasi timp o prezenta chic ,trendy si subtil seducatoare.
Va prezentam mai multe modele de  rochii office din colectia 2014 de toamna.

Pentru mai multe rochii office La Femme va rog sa faceti click aici.