dyfashion.ro

Rochii rosii de seara pentru seri de neuitat!

 rochie_rosie_scurta_din_dantela_9307

Acum nu ramane decat sa va hotarati care rochie vi s-ar potrvi si cu un singur click sa aveti rochia visata,Da,online este foarte simplu.

Evident ca incepem sa ne gandim la rochia ideala pentru Anul nou,pentru o nunta sau petrecere  iar LaFemme a pregatit pentru voi   o colectie superba de rochii de seara.Noi, femeile, dorim să fim admirate în fiecare moment al zilei si zi  de zi am vrea să primim recunoaștere, atenție, respect și dragoste din partea celor din jur.
Pentru astfel de momente, alegerea unei ținute reușite, care să atragă priviri și complimente și care să ne ofere o stare de bine, devine o misiune grea iar LaFemme va ajuta ca totul sa fie cat mai usor si placut.Mai jos aveti o selectie de rochii de seara superbe si toate fiind rochii de seara rosii!!!!!!M-am gandit sa va prezint in acest post doar rochii de seara rosii.De ce?Pentru ca rosul este culoarea dragostei.

Daca atractia este puternica atunci pentru o seara romantica rochia rosie de dantela  este alegerea perfecta.
rochie_rosie_lunga_din_dantela_hm1690r
Rosu este culoarea senzualitatii si totodata toate privirile  vor fi atintite asupra ta .Este culoarea feminitatii,a fericirii si pentru ca sa incepi Anul Nou in forta atunci o rochie lunga cu paiete poate fi chiar o alegere inspirata.Aceasta rochie rosie cu paiete poate fi chiar o rochie de covor rosu.Este o rochie  deosebita,eleganta si foarte feminina,o rochie clasica extrem de eleganta.
rochie_lunga_rosie_cu_paiete_r1200r
Continuam seria rochiilor rosii de seara si mai  jos aveti o alta rochie de seara lunga .Rochie lunga rosie eleganta HM1687R, model din colectia de rochii speciale La Femme 2014. Rochia este captusita cu captuseala din poliester, cu push-up plisat si decolteu in V, mai adanc la spate decat in fata. La umeri si in talie, rochia are aplicatii metalice elegante si fine. De la aplicatiile de sub bust, rochia porneste plisata in jos, iar pe laterale vine pe corp. Modelul da senzatia de talie subtire si sexy. La spate se prinde intr-o panglica rosie satinata, pentru un plus de eleganta. Simte-te speciala in rochii deosebite din colectia noua La Femme!

Compozitie: 93% poliester, 7% elastan, 

Material: tesatura din fibra artificiala elastica, 

  rochie_lunga_rosie_eleganta_hm1687r


Rochii perfecte pentru petreceri speciale,  aplicatii discrete de strasuri ,materiale pretioase si fine.Este o rochie rosie cu strasuri potrivita pentru o petrecere,nunta sau botez,O rochie in care te simti speciala,admirata si adulata.

rochie_rosie_cu_strasuri_decolteu_5298r

Dantela este materialul cel mai pretios,elegant si fin iar o rochie de dantela nu poate fi decat o rochie perfecta.Rochia de dantela rosie  de mai jos este o alegere potrivita pentru o seara romantica,pentru un eveniment special.


Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2014/10/rochii-rosii-de-seara-pentru-o-seara-de-neuitat/