answear.ro%20

MAGIC BLACK FRIDAY la FashionUp !

MAGIC BLACK FRIDAY la FashionUp
  
Magazinul online FashionUp.ro, primul mall online de fashion, se alătură retailerilor online la ediţia Black Friday care va avea loc pe 21 noiembrie. Clienții vor beneficia de discounturi de până la 90%, la peste 20 de mii de produse, în perioada 21-30 noiembrie.
MAGIC BLACK FRIDAY la FashionUp.ro! Peste 20.000 de produse cu discount de pana la 90%!

București, 17 noiembrie, 2014: FashionUp.ro pregătește surprize și reduceri substanțiale pentru clienții săi de Black Friday 2014.

Începând de vineri 21 noiembrie până pe 23 noiembrie FashionUp.ro va avea campanii speciale la branduri renumite, clienții bucurându-se de discount-uri de până la -90%. În plus, toate produsele disponibile pe site vor avea un extra-discount de -20%. După 23 noiembrie, FashionUp.ro va continua promoțiile speciale până pe data de 30 noiembrie.

Zilnic, clienții vor primi discounturi substanțiale la mii de produse de la branduri precum Versace, Dr. Scholl, Casio, Sisley, Timex, Benetton, Ana Lublin, Be You, Rochas, Puma sau U.S Polo. În campaniile speciale, FashionUp.ro a pregătit un stoc de 70.000 de genți Segue de la 29 lei, încălțăminte Versace 1969 cu discounturi de până la -72%, încălțăminte din piele naturală Condur by alexandru de la 169 lei, îmbrăcăminte de iarnă Geographical Norway cu discounturi substanțiale. Totodată, peste 2.000 de ceasuri pentru femei și bărbați de la branduri renumite precum Seiko, Timex, Casio vor fi disponibile în campanii limitate cu prețuri începând de la 49 lei.

În cele 10 zile de Magic Black Sales, toți clienții care au disponibile vouchere CashUp! le vor putea folosi pentru comenzile lor. Pentru fiecare comandă plasată în FashionUp.ro, clienții vor primi vouchere CashUp! pe care le vor putea folosi pentru viitoarele comenzi. “În acest Magic Black Friday ne-am propus să aducem clienților noștri cele mai bune prețuri pentru produsele și categoriile pe care știm că le-au apreciat cel mai mult. Îi așteptăm pe clienți cu oferte atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Dacă anul trecut, în perioada Black Friday, s-au vândut peste 20.000 de produse, anul acesta am triplat numărul ofertelor speciale și ne așteptăm la o creștere similară a numărului de produselor vândute”, a declarat Cristina Murariu, marketing manager al FashionUp.ro.

Despre FUP Distribution SRL

Despre FashionUp.ro: FashionUp.ro, primul mall online din România, a fost lansat în 2009 şi cuprinde peste 600 de branduri naţionale şi internaţionale de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, parfumuri şi decoraţiuni. Zilnic, FashionUp.ro pune la dispoziţie produse din ultimele colecţii de la branduri renumite. U.S Polo, Diesel, Benetton şi Guess sunt câteva dintre brandurile prezente. Produse din ultimele colecţii ale sezonului beneficiază de reduceri substanţiale. Săptămânal, FashionUp.ro organizează campanii limitate pentru branduri locale şi internaţionale cu discounturi de până la 90%.

Citeste mai mult: MAGIC BLACK FRIDAY la FashionUp.ro! Peste 20.000 de produse cu discount de pana la 90%!


Sursa articol :
http://www.comunicatedepresa.ro/fup-distribution-srl/magic-black-friday-la-fashionup-ro-peste-20-000-de-produse-cu-discount-de-pana-la-90