answear.ro%20

Recomandare Televizor Smart LED LG, 106 cm, Full HD

Televizor Smart LED LG

Televizor Smart LED LG, 106 cm, Full HD, 42LB5800LG Smart TV

PARTAJARE CONTINUT

Partajati si accesati fara restrictii un continut variat pe diferite dispozitive, indiferent ca sunteti acasa sau nu. Cu LG Smart Share™ este foarte simplu sa conectati dispozitive diferite in interiorul caminului dumneavoastra. Prin simpla inregistrare in contul dumneavoastra LG, puteti accesa continutul preferat chiar si cand sunteti departe de casa.


LG Smart TV

CAUTARE

Gasiti orice doriti in orice moment.
Tastati sau rostiti orice cuvand cheie si functia de Cautare Universala va va afisa instantaneu o lista relevanta de continut VOD, programe difuzate si videoclipuri online de pe YouTube. LG Smart TV, prin intermediul celei mai bune functii de cautare, va permite sa gasiti orice pe televizor si va imbogateste experienta de divertisment.


LG Smart TV

TIME MACHINE II

Nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la programele preferate pe care nu le puteti viziona in momentul difuzarii lor. Cu noua versiune actualizata a functiei LG Time Machine, programele TV pot fi inregistrate astfel incat sa puteti derula, sa puneti pauza sau sa revedeti emisiunile dumneavoastra preferate.

PROMOTIE  TELEVIZOARE LED, CLICK AICI

LG Smart TV

WI-FI INCORPORAT

Bucurati-va de divertisment de calitate la dumneavoastra acasa cu tehnologia Wi-Fi incorporata.
La fel ca un smartphone, LG Smart TV are acum incorporat un chip Wi-Fi pentru a oferi o mai buna conectivitate si acces la si de la televizor.


LG Smart TV

ECRAN IPS

Testeaza-l daca vrei sa-l cunosti cu adevarat.
Secretul din spatele unghiului de vizualizare superior la televizoarelor LG este ecranul. Tehnologia IPS utilizata de LG reprezinta motivul pentru care televizoarele LED LG au ecrane mai rezistente care afiseaza imagini mai clare si mai naturale.


LG Smart TV

ACURATETEA CULORILOR NATURALE

Tehnologia IPS reda cele mai fidele culori ale imaginii originale prin fiecare pixel al rezolutiei HD.
(Informatii tehnice: ecranele IPS genereaza culori reale ale imaginii originale. De aceea tehnologia IPS este folosita de profesionisti si in transmisiunile TV.)


LG Smart TV

UNGHI LARG DE VIZUALIZARE

Tehnologia IPS afiseaza cele mai consistente culori si cel mai bun contrast din orice unghi dintre toate ecranele LCD.
(Informatii tehnice: tehnologia IPS reduce efectul de distorsionare a culorii si ofera culori mai consistente indiferent de culoare sau de unghiul de vizualizare.)


LG Smart TV

ECRAN REZISTENT

Ecranele IPS sunt stabile si solide, foarte rezistente la socuri.
(Informatii tehnice: ecranele cu aliniament vertical al cristalelor lichide au nevoie de ceva timp sa-si revina dupa ce au fost bruscate. Ecranul IPS revine la starea normala de functionare mult mai rapid decat unul cu aliniament vertical datorita aranjamentului LCD orizontal unic.)


LG Smart TV

TRIPLE XD ENGINE

Bucurati-va de perfectiunea culorii, a contrastului si a claritatii datorita Triple XD Engine.
Cea mai noua si avansata tehnologie LG, Triple XD Engine, ofera cel mai inalt grad de excelenta in privinta culorii, contrastului si claritatii, pentru cea mai buna calitate a imaginii si performanta.


LG Smart TV

PICTURE WIZARD III

Picture Wizard III va permite sa ajustati usor elementele imaginii, cum ar fi nivelul de negru, culoare, nuanta, precizie si nivelurile de iluminare LED.
LG Smart TV

VIRTUAL SURROUND PLUS

Functia Virtual Surround Plus imita efectul de sunet surround si adauga un efect de sunet de sus in jos. Acest efect ii ofera ascultatorului senzatia ca sunetul provine din tavan chiar de deasupra lui. Cu sunetul invadand din aproape toate directiile puteti experimenta un sunet tridimensional mult mai realist.

 PROMOTIE  TELEVIZOARE LED, CLICK AICI

LG Smart TV

CLEAR VOICE II

Bucurati-va de un dialog clar si audibil cu Clear Voice II.
Functia Clear Voice II recunoaste automat si mareste volumul vocilor din filme si emisiuni pentru a le distinge mai bine de sunetul de fundal.


Televizor Smart LED LG

MODUL SMART SOUND

Bucurati-va de o sonorizare optimizata pentru fiecare tip de divertisment.
Activati modul Smart Sound pentru a selecta in mod automat egalizatorul cel mai potrivit pentru continutul pe care il vizionati. Indiferent ca este vorba despre muzica, filme, emisiuni sportive sau jocuri, nu mai este necesar sa setati manual modul de sonorizare adecvat pentru ca televizorul va face acest lucru pentru dumneavoastra, oferindu-va sonorizarea perfecta pentru propriul divertisment.


LG Smart TV

ECONOMISIRE INTELIGENTA A ENERGIEI

Functia de economisire inteligenta a energiei limiteaza consumul de energie pentru a reduce impactul asupra mediului inconjurator. Acesta functie presupune controlul iluminarii LED pentru ajustarea stralucirii, o functie care stinge ecranul in timpul ascultarii fisierelor audio si functia Standby Mode Zero care permite televizorului sa intre in stare de hibernare, folosind astfel zero energie.

Review-uri utile despre Televizor Smart LED LG, 106 cm, Full HD(sursa eMag)

Loghin Constantin:
Un tv bun, culori vii si imagini foarte clare pe tv hd, unghi vizualizare mare fara sa piarda din culori, netul la mine se misca bine sa zic in 2sec incarca pagina prin wifi, pret bun. Daca aveti o sursa de lumina si stati in unghiul de reflexie al ecranului se vede clar si sticla lustrei cu tv pornit, netul de pe tv practic e inutil, cu telecomanda lui pina scrii litera cu litera adresa te apuca seara. Se poate cumpara telecomanda magic motion? Si adaptorul cam 300 lei si cu ea pp ca se poate scrie si naviga mult mai usor. In concluzie imaginile mi se par mai clare ca la samsung cu conditia sa nu fie lumini puternice in unghiuri de refexie vizibile din pozitia in care stati la tv iar netul.... Nu e pentru conversatii scrise sau navigare usoara.

PROMOTIE  TELEVIZOARE LED, CLICK AICI