fashiondays.ro

Alege Rochia de ocazie online !

rochii_de_ocazie_online

Rochita Patchwork ( )

Rochie in care te vei simti sexy si eleganta si care iti va pune in evidenta silueta remarcabila. Umerii sunt acoperiti de un material transparent, pentru un plus de mister, topul este conceput dintr-un material opac, fiind legat de fusta cu o banda ce inconjoara talia. Fusta vine cu un design modern in dublu strat, cel superior fiind asimetric, dar in care te vei simti extraordinar indiferent de ocazie.
Material: poliester si spandex



rochii_de_ocazie_online

Rochita Gawking ( )

Rochii de ocazie /
Alege cel mai bun moment pentru a imbraca aceasta rochie cu un design uimitor. Partea superioara se aseamana cu o bluza clasica, ce exprima simplitatea feminina, iar fusta vine si aceasta in linii simple. Eleganta acestei rochii de ocazie este completata de insertia florala din jurul taliei, completand astfel o piesa vestimentara incantatoare.
Material:poliester si spandex
Click pentru marimi


rochii_de_ocazie_online

Rochita Sparkle ( )

Completeaza-ti garderoba pentru petreceri cu aceasta rochie de ocazie ce vine cu un design sofisticat. La baza manecilor si a zonei inferioare, cat si in partea din spate sunt dispuse mansete din piele pentru un aspect luxuriant. Manecile sunt confectionate dintr-un materil transparent, body-ul fiind realizat din tesatura usor elastica de inalta calitate, pentru a-ti oferi confort deplin pe intreaga durata a evenimentului.
Material: poliester si spandex


rochii_de_ocazie_online

Rochita Slit Slender ( )

Rochii de ocazie /
O rochita de ocazie cu un design extrem de indraznet. Rochie lunga ce se prezinta cu o taitura ce pleaca de sus, cele doua capete ale piesei vestimentare fiind prinde de mici benzi in forma de X. Decolteu pronuntat, umerii goi si un picior lasat la vedere, fac din aceasta rochie ceva cu adevarat incantator.




rochii_de_ocazie_online

Rochita Flirting ( )

Rochii de ocazie /
Vei descoperi o multime de motive sa imbraci aceasta rochie de ocazie, dar, in primul rand, pentru ca este un obiect vestimentar de o eleganta aparte. Croiala simpla aduce eleganta rochiei, in evidenta iesind umerii goi si partea inferioara, care este realizata dintr-un material transparent.




rochii_de_ocazie_online

Rochita Black Mesh ( )

Rochii de ocazie /
Extrem de sexy? Extrem de eleganta? Ambele in acelasi timp? Alege sa imbraci rochita de ocazie Black Mesh. Este un obiect vestimentar curajos, creat din doua tipuri de material, negru opac in zona bustului si in zona inferioara si material transparent pe maneci si in zona soldului, cat si in partea superioara a bustului. O rochie care va reusi sa evidentieze perfect liniile trupului.
Material: 100% poliester

Alege din colectia de Rochii de ocazie,click aici

rochii_de_ocazie_online

Rochita Fishtail ( )

Rochii de ocazie /
Puteti face comanda si va contactam cand expediem catre dvs! Eleganta feminina este completata perfect cu o aura de mister prin aceasta rochie lunga de ocazie. Rochie lunga cu linii asimetrice, un singur umar acoperit, zona centrala transparenta, in timp ce posteriorul este pus in evidenta de rochia ce se muleaza, picioarele fiind acoperite de materialul transparent. Aceasta piesa vestimentara nu trebuie sa liseasca din colectia de rochii de ocazie.


rochii_de_ocazie_online

Rochita Sheer ( )

Rochii de ocazie /
Dupa cum poti vedea, aceasta este o rochie de ocazie ideala pentru a-ti scoate in evidenta formele corpoului. Rochie pentru ocazii speciale cu maneci lungi transparente, cu spatele transparent completat de un material negru inchis, ce se imbina perfect cu intreaga croiala. Partea frontala este simpla, fara cusaturi, lasandu-se perfect pe corp.



rochii_de_ocazie_online

Rochita Olivia ( )

Rochii de ocazie /
Rochie cu print auriu ce te va face sa fii stralucitoare, aspectul general fiind unul care va impresiona asistenta. Rochia de ocazie este un obiect vestimentar cu imprimeu cu motive naturale de culoare aurie, cu un top fara maneci si umeri putin acoperiti si decolteu in semicerc. Partea inferioara este prinsa cu o centura ingusta, fusta in dublu strat, cel superior fiind transparent si cu forma asimetrica, oferind senzualitate si eleganta, pentru a scoate in evidenta frumuseatea unei femei.


rochii_de_ocazie_online

Rochita Bella ( )

Rochii de ocazie /
Puteti face comanda si va contactam cand expediem catre dvs! Rochie de ocazie ce pune accentul pe eleganta, dar care te va face sa te simti si sexy. Partea superioara este impresionanta, decolteul adanc fiind usor acoperit cu un material transparent, iar centura stralucitoare este accesoriul ce da culoare rochiei si o face cu adevarat speciala. Fusta este mulata pe corp, pentru a pune in evidenta formele posteriorului.



rochii_de_ocazie_online

Rochita Heidi Blue ( )

Rochii de ocazie /
Vei fi o prezenta absolut spectaculoasa cu aceasta rochie de ocazie cu design uimitor. Decolteu adanc in V, centura pe mijloc si spatele gol, pentru a pune si mai mult in evidenta formele trupului. Din zona soldului, rochia se intinde in mod asimetric pana in zona gleznelor.
Material: 95% polyester + 5% spandex


rochii_de_ocazie_online

Rochita Sweet Coral ( )

Rochita de ocazie Sweet Coral este intruchiparea senzualitatii. O rochie intr-o culoare calda, cu insertii florale, in care te vei simti absolut minunat. Umerii goi si spatele pe jumatate dezgolit iti vor oferi o alura sexy, eleganta este data de materialul care cade lin pe corp, dar si de funda ce inconjoara zona de mijloc.
Material: 95% polyester + 5% spandex