fashiondays.ro

Aragazuri Electrolux aprindere electrica

Aragaz Electrolux EKG51151OW, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Grill, 50 cm, Alb
Pret informativ 999 lei

Aragaz Electrolux EKG51151OW, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Grill, 50 cm, Alb


Mai mult spatiu pentru accesoriile dumneavoastra intr-o zona inspirat aleasa
Spatiul pentru depozitare inspirat plasat in partea de jos a aragazului va ofera, in plus, certitudinea ca veti avea la indemana toate accesoriile importante, exact cand va doriti.

Noua usa demontabila a cuptorului faciliteaza curatarea
Datorita noului sistem de balamale, usa acestui cuptor poate fi demontata pentru o curatare mai usoara. Astfel, puteti accesa fiecare parte a cuptorului, chiar si locurile greu accesibile.

Intotdeauna cel mai bun rezultat – nu mai exista mancare arsa!
Cu cronometrul inteligent, nicio mancare nu este arsa. Intotdeauna puteti programa procesul de gatit pentru a fi sigur de rezultatele cele mai bune cu fiecare mancare.

Noul design superneted al usii cuporului usureaza mult intretinerea
Noua usa superneteda a cuptorului fara suruburi vizibile usureaza mult intretinerea. Suprafata neteda nu permite nicaieri acumularea prafului sau grasimilor.

Observati dintr-o privire – faceti reglaje imediate ale nivelului de caldura
Cu acest aragaz puteti vedea imediat cat gaz folositi si puteti face reglaje instant. Este placerea controlului direct.


Alege un Aragaz Electrolux,vezi oferta ,click aici

Aragaz Electrolux EKG61102OW, Gaz, 4 Arzatoare, Grill, Rotisor, Aprindere Electrica, Alb
Pret informativ 1269 lei

 Aragaz Electrolux EKG61102OW, Gaz, 4 Arzatoare, Grill, Rotisor, Aprindere Electrica, Alb


Observati dintr-o privire – faceti reglaje imediate ale nivelului de caldura
Cu noile noastre aragazuri veti avea placerea de a comanda flacara gazului astfel incat nivelul de caldura sa fie imediat reglat. Puteti vedea imediat nivelul la care il folositi si puteti regla mereu temperatura si procesul de gatire conform cu nevoile dumneavoastra

Cuptorul care va ajuta sa il curatati
Dupa o saptamana in care s-a gatit din plin pentru o familie numeroasa vom aprecia o mana de ajutor la curatarea cuptorului. Ce ziceti daca vine chiar din partea cuptorului? Peretii din lateral ai cuptorului sunt acoperiti cu un email catalitic care absoarbe grasimea si alte reziduuri. Prin incalzirea la 220°C acestea oxideaza usurand curatatul.
Impresionati-va musafirii printr-o rotisare perfecta direct din cuptorul dumneavoastra!

Cu acest rotisor, carnea va fi fripta mai usor ca niciodata. Asigura obtinerea unei fripturi avand o crusta uniforma si perfect crocanta cu un aspect bine rumenit de jur-imprejur. Este complet automat astfel ca va puteti lua gandul ca va trebui sa invartiti. Trebuie doar sa-l porniti si va puteti ocupa de altceva, de exemplu de sos.

Aprindere instant la apasarea unui buton
Imediat ce incepeti sa gatiti, aceasta aprindere simpla pune la indemana dumneavoastra puterea aprinderii instant. Cu o singura apasare puteti incepe incalzirea cuptorului sau puteti porni plita.

Cand gatiti este de un real folos sa aveti la indemana toate accesoriile necesare. Gratie compartimentului de depozitare inspirat, amplasat in partea inferioara a masinii de gatit, veti avea la indemana tot ce va este necasar pentru masa dumneavoastra speciala.

Intotdeauna cel mai bun rezultat – nu mai exista mancare arsa!
Bucatarii sefi nu ard niciodata mancarea lor. Aceasta deoarece ei stiu cum sa-si programeze capodoperele la nivel de secunda. Cu acest cronometru care va ajuta, va puteti concentra pe aranjarea mesei pentru invitati. Va ofera incredere la gatit asigurandu-va ca veti obtine mereu rezultatele cele mai bune.