fashiondays.ro

Bluze chic & trendy colectia noua

Bluza albastra cu aplicatii 001A

Bluza albastra cu aplicatii 001A

Bluza albastra cu aplicatii 001A, model din colectia noua La Femme 2015. Bluza este captusita cu captuseala din poliester si are decolteul rotund, cu aplicatii argintii. Maneca este lunga si larga. Bluza se inchide in fata cu siret.Terminatia de jos a bluzei este usor alungita, fiind un model lejer. Bluza este mai scurta in fata si mai lunga la spate. Poarta bluzele din noua colectie La Femme, pentru un plus de culoare! Compozitie: 65% poliester, 35% bumbac, Material: tesatura din fibre naturale amestecate cu fibre sintetice, Lungime: fata-69cm, spate-75cm Produs import Franta.



Bluza imprimata cu ciucuri 62024

Bluza imprimata cu ciucuri 62024

Bluze femei
Bluza imprimata cu ciucuri 62024, model din colectia de toamna-iarna 2015. Bluza are decolteul barcuta, cu siret si ciucuri rosii. Maneca lunga are terminatie elastica, bluza avand imprimeu floricele marunte colorate. Partea din fata este mai scurta cu terminatia de jos dreapta, iar spatele are terminatia rotunjita. Bluza are talie unica, modelul fiind usor larg. Poarta o bluza chic din colectia noua La Femme! Compozitie: 100% vascoza, Material: tesatura din fibra sintetica, Lungime: fata- 61 cm, spate- 66cm. Produs import Franta.


Bluza alba imprimata B36IMP

Bluza alba imprimata B36IMP

Bluze femei
Bluza alba imprimata B36IMP, model din colectia de toamna-iarna 2015. Bluza are guler si se inchide cu 8 nasturi. Manecile lungi au terminatie 1 nasture, iar partea de jos vine rotunjita. Pe partea din spate are platca cu pense. Bluza este alba cu imprimeu colorat, fiind ideala pentru tinuta office. Compozitie: 100% vascoza, Material: tesatura din fibra sintetica, Lungime: 63cm, Produs import Franta.


Alege din colectia de Bluze femei La Femme,click aici

Bluza neagra cu decolteu adanc M0038N

Bluza neagra cu decolteu adanc M0038N

Bluze femei
Bluza neagra cu decolteu adanc M0038N, model din colectia de toamna-iarna 2015. Bluza are decolteul rotund si manecile 3/4. Terminatia de jos este dreapta, modelul fiind stramt. Alege o bluza simpla, dar cocheta din colectia noua La Femme! Compozitie: 95% rayon, 5% elastan, Material: tesatura din fibra sintetica elastica, Lungime: 63cm, Produs import Franta.



Bluza ciclame cu broderie 9062C

Bluza ciclame cu broderie 9062C

Bluze femei
Bluza ciclame cu broderie 9062C, model din colectia de primavara-vara 2014. Bluza are maneca lunga si se inchide in fata cu nasturi. La gat, pe maneci si la terminatia de jos se gaseste garnitura brodata delicata. La spate sus, bluza are 3 pense, iar modelul este vaporos, lejer. Bluzele din colectia noua La Femme sunt cochete si distinse. Alege-o pe cea mai frumoasa! Compozitie: 100% vascoza, Material: tesatura din fibra sintetica, Lungime: 65cm, Produs import Franta.


Bluza alba cu broderie 9885A

Bluza alba cu broderie 9885A

Bluze femei
Bluza alba cu broderie 9885A, model din colectia noua La Femme 2015. Bluza este elastica in decolteu si se inchide cu un snur alb. Terminatia manecilor este elastica. Bluza are garnitura brodata la maneci si pe piept. Alege o bluza deosebita din noua colectie! Compozitie: 100% vascoza, Material: tesatura din fibre artificiale, Lungime: 59 cm, Produs import Franta.


Alege din colectia de Bluze femei La Femme,click aici

Bluza bej cu dantela 981B

Bluza bej cu dantela 981B

Bluze femei
Bluza bej cu dantela 981B, model din colectia de toamna-iarna 2015. Bluza are decolteul rotund, cu dantela, garnitura care se regaseste si la terminatia de jos, atat in fata, cat si la spate. Maneca este lunga, bluza avand imprimat numarul 59 pe partea din fata. Se inchide la spate sus cu fermoar metalic argintiu de 14cm. Materialul este gros, bluza avand talie unica. Da culoare garderobei tale cu bluze cochete din colectia noua La Femme! Compozitie: 60 poliester, 40% bumbac, Material: tesatura din fibre amestecate, Lungime: 65cm, Produs import Franta.

Bluza ecru din bumbac H8402E

Bluza ecru din bumbac H8402E

Bluze femei
Bluza ecru din bumbac H8402E, model din colectia de toamna-iarna 2015. Bluza are decolteul rotund si maneca 3/4, cu pense bust. Terminatia de jos are un volan asimetric. La spate bluza se inchide cu fermoar metalic auriu de 18cm, fiind prevazuta cu pense. Fii cocheta cu noile bluze La Femme! Compozitie: 92% bumbac, 8% elastan, Material: tesatura din fibra naturala elastica, Lungime: 62cm, Produs import Franta.



Bluza grena cu aplicatii decolteu M09G

Bluza grena cu aplicatii decolteu M09G

Bluze femei
Bluza grena cu aplicatii decolteu M09G, model din colectia de toamna-iarna 2015. Bluza este captusita cu captuseala din poliester prinsa interior, cu terminatia elastica, creata. Decolteul barcuta are garnitura eco neagra si aplicatii mnetalice fine si cochete, cu pense. Maneca lunga este plisata, larga, cu terminatie eco si nasture. La Femme iti propune bluze distinse pentru acest sezon! Compozitie: 100% poliester, Material: tesatura din fibra artificiala, Lungime: 63cm. Produs import Franta.