answear.ro%20

Combine frigorifice Samsung Full No Frost

Combina frigorifica Samsung
Pret informativ 1549 lei

Combina frigorifica Samsung RB29FSRNDWW, 290 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Alb


Congelatorul din partea de jos a frigiderului Samsung 3050 a fost proiectat in mod inteligent, pentru o utilizare eficienta a spatiului. Functii precum raftul cu glisare usoara si compartimentul cu deschidere completa va ajuta sa depozitati, sa organizati si sa scoateti alimentele, iar toate functiile sunt flexibile si proiectate special pentru a va oferi comoditate pentru multi ani de acum inainte, datorita compresorului cu inversor digital economic din punct de vedere al energiei care este atat de durabil, incat este sustinut de o garantie de zece ani.


Combina frigorifica Samsung
Adesea, pentru a ajunge la un borcan de iaurt din spatele frigiderului, trebuie sa navigati intr-o cursa cu obstacole alimentare, precum o prajitura cu mai multe straturi sau un borcan cu muraturi. O singura miscare gresita poate insemna o glazura strivita sau o sticla sparta pe jos. Raftul cu glisare usoara este construit pe balamale glisante si poate fi scos cu usurinta, pentru ca dvs. sa puteti organiza eficient si sa aveti acces cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spate.

Spre deosebire de compresoarele conventionale, care dispun doar de doua comenzi, de pornire si de oprire, compresorul cu inversor digital de la Samsung efectueaza 5 cicluri, pe baza nivelurilor de umiditate si a sabloanelor de folosire. Astfel, temperatura se mentine constanta, se reduce uzarea compresorului, pentru o durabilitate mai mare, iar zgomotul este pastrat la un nivel minim. in plus, va veti bucura de linistea interioara adusa de facturile reduse de energie si de garantia de 10 ani.

Tehnologia No Frost de la Samsung asigura racirea uniforma, pentru eliminarea formarii ghetii si zapezii. Acum puteti mentine alimentele perisabile proaspete si hranitoare. Mai mult, prin mentinerea unei temperaturi uniforme, tehnologia No Frost reduce necesitatile de energie, ceea ce creste durabilitatea sistemului de racire.

Mai eficient energetic decat un bec conventional, LED-ul din partea superioara superior ilumineaza mai puternic decat un LED Samsung conventional. Acesta ilumineaza stralucitor interiorul intregului frigider, pentru a va ajuta sa vedeti clar alimentele. Gasiti obiectele mai usor si tineti usa deschisa mai putin timp, economisind timp si energie, totodata.

Alege o Combina frigorifica Samsung,click aici

Combina frigorifica Samsung
Pret informativ 3799 lei

Combina frigorifica Samsung RL60GQERS1, 370 l, Clasa A+++, Full No Frost, Argintiu


Mai mult spatiu de depozitare inseamna mai putine drumuri la piata.
Frigiderul BMF din Seria G cu capacitate de maximizare a spatiului de depozitare ofera pana la 400 l de spatiu in compartimente pentru a putea depozita aproape orice - bauturi, alimente congelate, micul dejun, pranzul si cina de astazi, cele din weekend si chiar si alimentele pentru reuniunea de familie la iarba verde de saptamana viitoare. Problema nu va fi spatiul de depozitare, ci cumpararea unei cantitati suficiente de alimente pentru a-l umple.

Sistem ecologic Smart Eco
Sistemul Smart Eco permite maximizarea eficientei energiei prin aplicarea tehnologiilor bazate pe senzori si prin ajustarea functionarii compresorului, personalizata in functie de modul dvs. de utilizare.

Sistem elegant si economic de iluminare cu LED-uri pentru frigider.
Iluminarea cu LED-uri reduce semnificativ consumul de energie. Sistemul de iluminare cu LED-uri utilizeaza cu pana la 75% mai putina energie decat iluminarea conventionala, astfel incat realizati economii pe factura electrica. Chiar daca iluminarea cu LED-uri are un cost initial mai mare, diferenta este recuperata rapid prin costurile de intretinere.

CoolSelect Zone™ este un compartiment multifunctional, controlat independent, care va permite sa setati temperatura in functie de articolele aflate in interior. Alegeti una din cele patru setari pentru a pastra alimentele la o varietate de setari de temperatura. Zona 0, Cool si Quick Cool. Aceste optiuni va ofera flexibilitatea de a depozita orice fel de alimente in acest sertar creand un mediu personalizat pentru a pastra prospetimea maxima.

No Frost
Modelele No Frost de la Samsung nu acumuleaza gheata. Asadar, utilizatorii nu mai trebuie sa-si faca griji cu dezghetarea frigiderului.

Debit multiplu
Aerul de racire circula prin mai multe iesiri de la nivelul fiecarui raft si mentine o temperatura uniforma si constanta