fashiondays.ro

Modele de fuste pentru garderoba ta!


Imbracaminte_online_pentru_femei
Fusta este un element cheie in garderoba noastra si ar trebui sa avem atat fuste office,cat si fuste blugi pana la fuste elegante  din material pretioase.

Dincolo de aspectul sobru si oficial pe care il impun, fustele office sunt fara doar si poate o alegere clasica si eleganta, ce denota mult bun gust. Putem impresiona si putem avea un aspect impecabil optand pentru acest tip de fuste cand mergem la birou, la intalnirile business sau la evenimentele oficiale din viata  noastra.
In magazinul  nostrum   gasiti  Fuste scurte, lungi, conice, office diferite modele. Preturi special  incepand  de la  35  lei!Woow!

Mai jos aveti o fusta neagra office,simpla care asortata cu o camasa alba putem obtine o tinuta  casual office.


fusta_office_neagra_lcq299nb

 Mai jos avem o fusta jeans, 4 buzunare ,o fusta casual din denim care de cativa ani incoace e foarte prezenta si reinventata in toate colectiile designerilor. Accesorizata corespunzator putem obtine tinute casual,sport dar chiar si elegante.Fusta de blugi este o fusta foarte versatile si comoda.

fusta_bleu_de_blugi_cu_buzunare_bj4008  

Fustele chic si trendy cu diverse accesorii gen banda piele ecologica,fermoare metalice,buzunare asimetrice sunt foarte binevenite in garderoba noastra .Mai jos avem o fusta bleumarin cu piele ecologica pe care v-o recomandam cu drag.
 
fusta_bleumarin_cu_garnitura_eco_sk588

Mergem mai departe si ne oprim la fuste clos care avantajeaza toate tipurile de silueta si au un aer romantic si cu siguranta ca le vom gasi un binemeritat loc in garderoba.

fusta_neagra_clo_165n

Nu in ultimul rand fusta neagra basic,clasica ramane alaturi de rochia neagra piesa de rezistanta din dulap.Este un Must in garderoba ,nu se demodeaza si din nou este o piesa care face clar istorie. Este o fusta conica,eleganta,clasica si extrem de comoda.

fusta_neagra_conica_161n

Sigur pe site-ul nostru gasiti foarte multe modele de fuste ;fuste scurte,fuste lungi,fuste plisate,fuste midi,fuste conice,fuste blugi,fuste ample,fuste clos ,fuste colorate din materiale diverse. Fusta da feminitate si stil unei femei,am putea spune ca este o piesa a noastra doar care ne reprezinta si ne defineste. Acum puteti sa alegeti modelul de fusta dorit foarte simplu cu Quick Shop plus nu uitati nici de reduceri 

Spor la cumparaturi online istete!

Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2015/01/ce-modele-de-fusta-ar-tebui-sa-ai-in-garderoba-ta/