answear.ro%20

Idei pentru cadouri de Paste ,La Femme!

 

In aceasta perioada, 3-9 aprilie  2015 va livram Gratuit produsele dorite!Profitati acum!

Pentru ca in mai putin de o  saptamana  vine Pastele si traditia spune ca trebuie sa ne  cumparam ceva nou :)…ma gandeam ca niste idei de cadouri pentru aceasta sarbatoare o sa fie binevenite.Ce parere aveti?  Pentru ca cel mai important este sa daruiesti…am ales cu grija niste modele  cu care o sa mergi la sigur. Mai jos va prezint cateva modele si incep cu un colier.

colier_auriu_lung_cu_lanturi_s3

Cu siguranta ca se va bucura si se poate purta la orice tinuta,fie ea casual,smart sau office .Mai multe coliere puteti gasi aici.

Mergem mai departe cu sugestiile.O pereche de jeansi. O sa fie mereu la moda, sunt usor de purtat, comozi si ii poti purta oricand. Si oricat de multi blugi ai avea inca o pereche chiar nu strica :)

 blugi_bleu_drepti_1630

Cel mai asteptat cadou ar fi ….un trenci .Este sezonul lor si fiecare ar trebui sa aiba in garderoba un trenci cares e poate purta peste o pereche de jeansi,pantaloni,rochii,fuste ,atat la tinute casual cat si office.

trenci_bej_lung_cu_nasturi_11497b

Tricourile imprimate cu mesaje,puloverele cu aplicatii sunt la moda in acest sezon si pot fi de asemenea cadouri inspirate .Mai jos aveti un pulover cu aplicatii vesele

pulover_gri_cu_nasturi_spate_1611gr

 Cele mai facile si usoare cadouri raman esarfele,accesoriile gen bratara sau colier .Cu ele nu prea poti sa dai gres si e bine sa ai cat mai multe accesorii pentru ca dai tinutei tale un plus si ..autenticitate.Aveti mai jos un alt colier cu pisici :).

colier_rosu_cu_pisici_10201r 

 Important este sa daruiesti din suflet si de asemenea sa fii pregatit sa primesti si sa fii deschis si luminos. Nu ar strica sa dati o tura prin magazinele noastre LaFemme unde va asteptam cu foarte multe modele noi,oferte si reduceri Spor la cumparaturi online!

Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2015/04/idei-pentru-cadouri-de-paste/