answear.ro%20

Monitoare PC ieftine si bune

Monitoar_PC_ieftin_1

Monitor LED AOC 21.5", Wide, Full HD, Negru, e2270Swn

Pret informativ:419Lei


Design
AOC E2270SWN are un design suplu si o rama ingusta si este perfect pentru economia spatiului de birou. Monitorul LED ruleaza la o rezolutie maxima de 1920 x 1080.

Usor de utilizat si Eco-Friendly
E2270SWN dispune de standardul VESA 100mm ce va permite sa  montati monitorul pe perete, cu accesoriul potrivit. Monitorul este certificat EPEAT Silver si Energy Star cu un consum redus de energie si vine cu AOC eSaver si iMenu software pentru o utilizare usoara.

Vizibilitate clara si imagini vibrante
Cu un contrast 20.000.000 : 1 si un timp de raspuns de 5 ms, E2270SWN ofera imagini vibrante. Puteti viziona videoclipuri sau sa va jucati fara a rata vreun cadru.


Monitoar_PC_ieftin_2

Monitor LED Asus 19.5", Wide, Negru, VS207DE

Pret informativ:379Lei


Tehnologia Splendid Video Intelligence
Tehnologia exclusivista Splendid Video Intelligence optimizeaza performantele video si fidelitatea imaginilior prin imbunatatirea culorilor, luminozitatii, contrastului si a claritatii. Cele 6 moduri video (Scenery, Theater, Game, Night View, sRGB si Standard) pot fi selectate printr-un buton cheie.

Asus Smart Contrast Ratio 80000000:1
Imbunatateste dinamic contrastul afisajului prin ajustarea luminozitatii al fundalului pentru a obtine cel mai intunecat negru si cel mai deschis alb - furnizand in acelasi timp imagini aproape reale.

Vezi toata oferta Monitoare PC LED,click aici

Monitoar_PC_ieftin_3

Monitor LED Philips 18.5", Wide, Negru, 193V5LSB2/10

Pret informativ: 359Lei


SmartContrast pentru detalii negre, bogate
SmartContrast este o tehnologie Philips care analizeaza continutul pe care il afisati, regland automat culorile si controland intesitatea luminii de fundal pentru imbunatatirea dinamica a contrastului, in vederea obtinerii celor mai bune imagini digitale si clipuri video sau pentru jocurile in care sunt afisate nunate intunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglata fin pentru afisarea precisa a aplicatiilor zilnice de birou si pentru un consum redus de energie.
    
Tehnologie cu LED-uri pentru culori vii, naturale
LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă şi constantă mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu conţin mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare şi scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

Reglare usoara a performantei afisajului cu SmartControl Lite
SmartControl Lite este software-ul de control al monitorului de generatie urmatoare cu interfata grafica bazata pe pictograme 3D. Acesta permite utilizatorului sa regleze fin majoritatea parametrilor monitorului, cum ar fi culoare, luminozitate, calibrarea ecranului, multi-media, gestionare ID etc. cu mouse-ul.


Monitoar_PC_ieftin_4

Monitor LED BenQ 19.5", Negru, GL2023A

Pret informativ:389Lei


Contrast dinamic Ultra-ridicat de 12M:1
Monitorul GL2023A beneficieaza de un raport de contrast dinamic ultra-ridicat de 12M:1 pentru a spori profunzimea culorilor si dedfinitia imaginilor intunecate sau care implica mobilitate complexa. tot ce veti vedea pe ecranul monitorului, de la albul cel mai luminos la cel mai intunecat negru, va fi perfect prezentat pentru ca dvs. sa beneficiati de cele mai clare si calitative imagini atuci cand urmariti filme sau va angajati in jocuri video.

Imagine de cristal LED Tehnolgoie ultra-performanta
Dupa lansarea primului monitor LED din lume, BenQ - liderul in domeniul monitoarelor LED - ia initiativa cu o a doua generatie de monitoare LED Seria GL pentru uzul casnic si birouri! Construit cu combinatia de vis LED si display Seria GL va aduce o noua experienta vizuala prin culori vii, un negru profund, contrast mai mare si detalii fine.

Tehnolgoia Senseye
Experimentati cele mai naturale culori oferite de Senseye 3 Visual Solution Human Vision Technology. Cu ajutorul celor 6 moduri de calibrare pre-definite, Senseye 3 ofera cea mai buna calitate pentru fiecare dintre modurile afisate: Standard, Filme, Jocuri, Foto, sRGB, Text si Eco - cu Modul Eco special gandit pentru a economisi energie dar si bani.

Vezi toata oferta Monitoare PC LED,click aici

Monitoar_PC_ieftin_5

Monitor LED Acer 21.5", Wide, Full HD, DVI, VGA, Negru, V226HQLBBD

Pret informativ: 449Lei


Luminos si clar
Concentrati-va mai atent asupra sarcinilor dvs. cu ajutorul rapoartelor de contrast superioare si al raspunsului ultra-rapid al monitoarelor seria Full HD. O gama de tehnologii integrate permit vizionarea la aceeasi calitate din unghiuri largi, un timp de raspuns mai rapid pentru protejarea ochilor, culori mai realiste si o imagine stabila care nu se modifica atunci cand atingeti monitorul.

Proiectate pentru a se adapta
Monitoarele din seria V6 va permit sa gasiti un unghi de lucru optim, datorita ecranului care se inclina rapid si usor. Aceste monitoare pot fi, de asemenea, montate pe perete, oferindu-va mai mult spatiu.

Ecologie
Monitoarele din seria V6 sunt conforme cu standardul RoHS si nu contin mercur. Peste 10% din materialele utilizate la aceste monitoare sunt reciclate din plastic postconsum (PCR), reducand suplimentar impactul asupra mediului.


Monitoar_PC_ieftin_6

Monitor LED LG 19.5", Wide, HD, VGA, Negru, 20M37A-B

Pret informativ: 409Lei


Flicker Safe
Reducand nivelul de palpaire aproape de zero, Flicker-Safe va ajuta sa va protejati vederea contra palpairilor obositoare. Munciti si amuzati-va cat doriti cu monitorul IPS.

Reader Mode
Reader Mode confera conditii de citire optime reducand lumina albastra daunatoare care provine de la iluminarea de fundal cu LED. Puteti citi confortabil de pe monitor oricat doriti.

Smart Energy Saving
Tehnologia LG Smart Energy Saving a fost actualizata, astfel incat energia suplimentara economisita, la fel ca si efectul luminii de fundal cu LED, au fost imbunatatite.Economisiti energie ajustand luminozitatea ecranului

Color Wizard
Caracteristica Color Wizard le permite persoanelor care au probleme la identificarea culorilor sa distinga anumite game de culori, care in mod normal le-ar crea probleme, prin algoritmul de revizuire a culorilor.



Monitoar_PC_ieftin_7

 Monitor LED Samsung 21.5", Wide, Full HD, Negru Lucios, LS22D300NY

Pret informativ:479Lei


Unghiuri de vizualizare mai largi, personalizate
Cum iti place sa te uiti la filme? Iti place sa vizionezi intins pe canapea? Stand in fotoliul preferat? Gatind sau facand exercitii? Fie ca sunteti in picioare, asezat sau culcat, Samsung Magic Angle se asigura ca filmul este  intotdeauna in centrul atentiei si ca esti mereu confortabil. Acest lucru inseamna, datorita managementului de  5-mod-uri de ajustare a unghiului, care indiferent de unghi din care urmariti monitorul Samsung, va veti bucura de o experienta vizuala completa cu o claritate uimitoare a imaginii. Asa ca, incepe sa vedeti filmele preferate in confort total si fara limitari datorita tehnologiei Magic Angle

Upgradati la urmatorul nivel cu Mega Contrastul Dinamic.
Experimenta noi niveluri uimitoare de culoare, stralucire si calitate a imaginii prin cea mai recente rata de  Contrast Dinamic. Monitoarele Samsung SA300 ofera imagini atat de reale, care-ti vor transforma intreaga experienta de vizionare. Vand un raport de contrast de  5,000,000: 1, cel mai inalt nivel disponibil in prezent, monitorul SA300 se asigura ca negrul este un negru absolut, iar culorile sunt stralucitoare. Veti observa imediat imaginea clara de cristal si intensitatea sa incredibila. Este ca  o explozie de culori in comparatie cu alte ecrane care par sterse. Asa ca, treceti la urmatorul nivel cu Mega contrastul Dinamic de la Samsung - si bucurati-va de continut multimedia cu profesionalismul pe care il meritati.

Controlati luminozitatea, salvati energie
Economisire Eco face  economisirea energiei usoara. Ajusteaza luminozitatea monitorului Samsung in functie de cata energie doriti sa economisiti. Aveti trei moduri de economisire a energiei (50%, 25% si intrerupere a econimisirii energiei), puteti adapta intr-adevar utilizarea monitorului pentru a satisface nevoile dvs. personale.


Vezi toata oferta Monitoare PC LED,click aici
Monitoar_PC_ieftin_8

Monitor LED IPS HP Pavilion 21.5" Slim, Wide, DVI, HDMI, Argintiu, 22xi

Pret informativ:649Lei


Detalii spectaculoase
Bucurati-va de o calitate si o experienta aproape reala cu detalii clare. HP Enhance+ va ofera imagini super clare si reducere avansata a sunetului. Satisfacerea celor mai pretentioase gusturi cu detalii superbe, rezolutie Full HD 1920x1080p si un raport de contrast dinamic 10.000.000:1 este acum la indemana oricui. Redati un negru si un alb mai profund pozelor, video-urilor si jocurilor online.

Mai putine distorsiuni. Spectatori satisfacuti
In-Plane Switching (IPS), tehnologia bogata in culori vii pe care o cunoasteti si o indragiti in tablete, telefoane mobile si televizoare, este acum disponibila intr-un monitor foarte subtire proiectat pentru casa. Asta inseamna ca imaginile si culorile au o consistenta majora ce pot fi observate din orice unghi din camera.

Stil si complexitate
Modernizati-va desktop-ul de acasa cu un design contemporan ce va ofera o alta viziune asupra pozelor favorite si a divertismentului. Faceti economie de spatiu de asemenea. Unicul si ultra subtirele profil se potriveste aproape peste tot fara a ocupa mult spatiu. Nu va limitati la mai putin si depasiti-va asteptarile cu optiunea de plug-and-play. Stati conectat cu cele mai noi si actuale dispozitive cu intrarile  precum VGA, DVI si HDMI.

Software ce simplifica
Modurile de economie a curentului si ajustare a setarilor monitorului cu software-ul integrat HP My Display,  ce va permite sa partitionati ecranul pentru a putea sa lucrati cu aplicatii multiple deschise in acelasi timp.



Nota:Produsele recomandate de magazinuniversal.net fac parte din oferta emag.Preturile sunt informative si pot suferi modificari.Pentru oferta actualizata click aici