fashiondays.ro

Rochii superbe de vara colectia 2015

Rochie_de_vara_1

Rochie StarShinerS Brodata Sunset DarkBlue (StarShinerS)

Rochii de vara
Rochie Brodata Tropical Paradise StarShinerS din bumbac pana la genunchi, mulata, maneci scurte, imprimeu cu buline. Lungime: 88 cm de la subrat pana jos. Alege din Colectia Rochii brodate unice 2015!







Rochie_de_vara_2

Rochie LaDonna Romantic Moments DarkBlue (LaDonna)

Rochii de vara
Rochie LaDonna pana la genunchi, din bumbac, cu un croi evazat, fara maneci, cu o funda in talie si cu imprimeu floral. Lungime: 70 cm de la subrat pana jos.


Alege din Colectia Rochii 2015!click aici




Rochie_de_vara_3

Rochie LaDonna Happy Flowers DarkBlue (LaDonna)

Rochii de vara
Rochie LaDonna pana la genunchi, din bumbac, cu un croi evazat, accesorizat cu funda, fara maneci, cu imprimeu floral si cu buline. Lungime: 73 cm de la subrat pana jos. Alege din Colectia Rochii 2015!







Rochie_de_vara_4

Rochie Special Effect Blue

Rochii de vara
Rochie pana la genunchi, tricotata, de vara, fara maneci. Alege din colectia Rochii 2015! Lungime: 86 cm de la axila pana jos.








Rochie_de_vara_5

Rochie Daily Tag Peach

Rochii de vara
Rochie vaporoasa pana la genunchi, cu volanase si imprimeu, fara maneci. Alege din colecita Rochii 2015! Lungime: 71 cm de la axila pana jos.








Rochie_de_vara_6

Rochie Artista Feminine Impression White (Artista)

Rochii de vara
Rochie Artista pana la genunchi, usor bufanta, cu aplicatii florale, fara maneci. Alege din colectia Rochii 2015! Lungime: 65 cm de la axila pana jos.



Alege din Colectia Rochii 2015!click aici




Rochie_de_vara_7

Rochie PrettyGirl Visional Pink (PrettyGirl)

Rochii de vara
Rochie PrettyGirl din bumbac, are buzunare, fara maneci, accesorizata cu nasturi in talie. Alege din colectia Rochii 2015! Lungime: 70 cm de la axila pana jos.







Rochie_de_vara_8

Rochie PrettyGirl Aligned Black (PrettyGirl)

Rochii de vara
Rochie PrettyGirl din bumbac, pana la genunchi, cu un croi evazat, fara maneci, cu imprimeu. Lungime: 72 cm de la subrat pana jos. Alege din Colectia Rochii 2015!







Rochie_de_vara_9

Rochie Artista Catchy Allure Yellow (Artista)

Rochii de vara
Rochie Artista pana la genunchi, tip princess, cu suprapunere de material peste tul, are bustul buretat cu push-up. Alege din colectia Rochii 2015! Lungime: 74 cm de la axila pana jos.







Rochie_de_vara_10

Rochie PrettyGirl Tamely Blue (PrettyGirl)

Rochii de vara
Rochie PrettyGirl pana la genunchi cu imprimeu cu buline, accesorizata cu un cordon in talie. Alege din colectia Rochii 2015! Lungime: 70 cm de la axila pana jos.


Alege din Colectia Rochii 2015!click aici




Rochie_de_vara_11

Rochie StarShinerS Brodata Crystal Cream (StarShinerS)

Rochii de vara
Rochie brodata Tropical Paradise StarShinerS midi, cu un croi asimetric, se muleaza pe corp, maneci trei-sferturi, se inchide cu fermoar la spate. Lungime: 86 cm de la subrat pana jos. Alege din Colectia Rochii brodate unice 2015!






Rochie_de_vara_12

Rochie Artista Gracious Time Red (Artista)

Rochii de vara
Rochie Artista pana la genunchi, mulata, cu decupaje de material in zona umerilor. Alege din colectia Rochii 2015! Lungime: 72 cm de la subrat pana jos.









Rochii de vara

StarShinerS ti-a pregatit o selecție deosebita de rochii de vara, modele 2015.  Sexy ori cuminti, elegante sau casual, rochitele de vara StarShinerS sunt lejere si au un pret accesibil. Materialele din care sunt confectionate aceste rochii de vara sunt de calitate superioara, croiul este atent masurat, astfel incat rochiile sa nu faca unele cute nedorite. Rochii de vara de zi, scurte sau lungi, trebuie doar s-o alegi pe cea mai potrivita tie si s-a comanzi. Simplu, online, cu livrare super-rapida si retur gratuit. Profita acum de oferta bogata de rochii de vara de la StarShinerS!