fashiondays.ro

Camasile de vară la modă în 2015

Cămăși lungi de vară  

Cămașa este o piesă de bază în dressingul oricărei femei, având în vedere caracterul ei versatil. Ea poate fi introdusă într-o mulțime de outfituri, iar specialiștii în domeniu îi oferă noi abordări sezon de sezon. Tu ți-ai îmbogățit garderoba cu cămăși de vară? Iată spre ce modele ar trebui să îți îndrepți atenția în acest sezon și cum le poți introduce în diferite outfituri!

Cămăși lungi de vară

Și cămășile lungi de vară, de preferat cele cu croi asimetric, sunt în tendințe în acest sezon. Nuanțele intense și imprimeurile inspirate din natură sunt elementele spre care ar trebui să îți îndrepți atenția pentru a obține outfituri stylish. Combină-le cu pataloni și fuste în nonculori ori tonuri neutre pentru a evita anumite greșeli de natură fashion.

 Cămăși lungi de vară2


Cămăși cu imprimeu floral

Imprimeul floral, vedeta sezonului cald, nu trebuie să lipsească nici de la capitolul cămăși de vară. Optează pentru piese din materiale fluide, care îți lasă pielea să respire, pentru a face față cu brio zilelor caniculare. Pentru un look stylish, asortează astfel de piese cu pantaloni office, din piele ori cu unii scurți din denim. În funcție de modelul ales, le poți introduce și în outfituri de plajă.



Cămăși cu imprimeu floral


Cămăși de vară cu peplum

Chic și feminine, cămășile de vară cu peplum oferă o notă deosebită oricărui outfit. Te poți baza pe ele și pentru a scoate din anonimat o ținută monotonă. Ca să  obții o notă jucăușă, alege modele cu buline, iar pentru un aer stylish, pune accent pe unele în nuanțe vesele. Poartă-le cu pantaloni și fuste cu croială simplă și pantofi stiletto.


Cămăși de vară cu peplum

Cămăși cu mâneci fluture

Mânecile fluture sunt detaliul chic al sezonului estival, astfel că merită toată atenția ta. Cămășile de vară înnobilate cu acest element au un aer feminin și classy. Le poți purta cu încredere în ținute office, feminine și casual-chic.Completează outfiturile cu pantofi stiletto, balerini și sandale cu toc gros. Nu uita de un medalion chic și un ceas feminin.


Cămăși cu mâneci fluture

Vezi oferta completa AICI

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/vezi-ce-camasi-de-vara-sunt-la-moda-in-2015/