fashiondays.ro

Ce sandale purtam vara aceasta?

modele de sandale sunt în vogă în 2015

Sezonul estival ne îmbie cu câteva tendințe deosebite în materie de încălțăminte, iar sandalele sunt vedetele lui, așa că este important să fii la curent cu ceea ce se poartă. Iată ce modele de sandale sunt în vogă și cum le poți purta astfel încât să nu faci greșeli vestimentare!


Sandalele gladiator, must-have

De departe sandalele gladiator ocupă un loc fruntaș pe podiumul tendințelor din vara 2015. Introdu-le în ținute de inspirație hippie, casual și urban chic. Dacă ai picioarele lungi, poți să achiziționezi unele mai înalte. În schimb, dacă ești mai mică de înălțime, optează pentru cele până la glezne ori gambă. Poartă-le cu rochii, fuste și salopete scurte, dar și pantaloni din denim scurți. Completează outfiturile cu pălării, genți cu franjuri și colier statement.


Sandalele gladiator

 

Sandalele cu toc gros, o notă retro în dressingul tău

Sandalele cu toc gros au revenit din nou în atenția specialiștilor, iar noi nu putem decât să ne bucurăm de acest lucru. Stylish și comode, aceste modele oferă un look distins și sofisticat. Fie că optezi pentru unele în tonuri neutre ori nonculori, fie că alegi unele în nuanțe intense, vei primi statutul de divă.

Sandalele cu toc gros, o notă retro în dressingul tău

 

Sandalele metalizate, un aer glam 

Alte modele de sandale care se poartă sunt cele metalizate. Ele oferă un aer glam instant, reușind să scoată din anonimat și cele mai simple ținute vestimentare. De altfel, chiar este indicat să le îmbraci la outfituri monocrome, fără prea multe artificii de stil, altfel vei încărca inutil look-ul. Ele pot fi purtate atât în oraș, cât și la plajă, iar vestea bună este că complimentează pielea sărutată de soare.

Sandalele metalizate, un aer glam in 2015

 

Sandalele casual, nemuritoare în lumea fashion

Cum modelele de sandale casual sunt nemuritoare în lumea fashion, nu vei da niciodată greș cu o astfel de pereche. Ele sunt comode și pot fi incluse în diverse outfituri (casual-chic, office, feminine, etc). Ca să fii în tendințe în aceasta vara, poartă-le cu bluze boho-chic și hippie, pantaloni cu talie înaltă și blugi din denim scurți. Nu încărca outfitul cu accesorii, ci optează pentru un look minimalist.


Sandalele casual, nemuritoare în lumea fashion

 

Sandalele cu talpă ortopedică, condimentul sezonului estival

Alte modele de sandale spre care ar trebui să îți îndrepți atenția sunt cele cu talpă ortopedică. Le poți purta cu succes în ținute vestimentare casual, feminine, office și chiar cu influențe masculine. Optează pentru modele versatile pentru a le putea introduce în cât mai multe outfituri. Ca să obții o notă stylish, accesorizează ținuta cu plicuri supradimensionate și pălării cu boruri largi.


Sandalele cu talpă ortopedică, condimentul sezonului estival

Acum că ai aflat ce modele de sandale sunt în tendințe în 2015, îmbogățește-ți dressing-ul cu o pereche ori două pe placul tău. Ca să faci o investiție bună, mizează pe unele care pot fi introduse în mai multe outfituri.

Vezi oferta completa AICI

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/ce-sandale-se-poarta-in-2015-afla/

2 comments:

Eu sunt pentru sandalele metalizate si cele cu toc gros. Este o cumparatura la care nu rezist sa spun nu! :)

Toate modelele sunt foarte dragute