fashiondays.ro

Alege pantaloni de toamnă preferati !

 pantaloni-de-toamna-1

Vara se apropie de sfârșite, din nefericire, însă nu trebuie să te întristezi fiindcă urmează perioada de înnoire a garderobei pentru sezonul de tranziție, ce își va intra în curând în drepturi. Ești curioasă ce se poartă în materie de pantaloni de toamnă? Iată spre ce modele ar trebui să îți îndrepți atenția și cum le poți purta în următorul sezon!

Pantalonii evazați în toamna 2015

Pantalonii evazați se poartă și în toamna 2015, așa că nu ar trebui să îți lipsească de pe lista de achiziții, cu atât mai mult dacă nu ai deja unii în dressing-ul tău. Optează pentru unii cu talie înaltă, model ideal pentru evidențierea taliei și scoaterea în evidență a posteriorului. Cea mai importantă regulă de purtare a acestui tip de pantaloni include asocierea lor cu încălțăminte cu toc ori cu plantformă. Vestea bună este că sunt atât de versatili încât îi poți introduce într-o mulțime de outfituri. De la cele casual până la cele office, vei putea să experimentezi diferite combinații originale.


pantaloni-de-toamna-2
 

Blugii cu rupturi, de nelipsit de pe lista pantalonilor de toamnă

Semnătura unui stil rebel, blugii cu tăieturi și aspect uzat sunt must-have în această toamnă. Fie că optezi pentru un model ce îți urmează linia piciorului, fie că alegi unul de tipul baggy, vei ieși cu siguranță în evidență fără să te străduiești prea mult pentru a obține acest lucru. Pentru un look deosebit, poartă jeansii cu tăieturi cu topuri cu dantelă, bluze hippie, tricouri uni și sacouri. Pantofii cu toc și plicurile statement îți vor oferi un aer stylish demn de o divă urbană.


pantaloni-de-toamna-3
 

Pantalonii cu influențe sport, must-have în acest sezon

Stilul sport-chic se poartă în continuare, așa că poți să investești liniștită în piese vestimentare dedicate lui. Mizează pe pantaloni de toamnă în acest sezon, în special pe modele decorate cu imprimeuri pentru un look chic. Poartă astfel de piese cu topuri uni, având în vedere că ele sunt vedetele outfitului, și cu ghete sport. Dacă influențele sport nu sunt puternice, îi poți purta și cu pantofi cu toc și sacouri, totul depinde de spiritul tău creativ și de limita vestimentară pe care o ai.


pantaloni-de-toamna-4
 

Pantalonii în nuanțe pastelate, euforia toamnei

Credeai că pantalonii în nuanțe pastelate pot fi purtati doar în sezonul cald? Ei bine, tendințele fashion sunt surprinzătoare, așa că te poți bucura în continuare de farmecul acestor piese. Dacă nu ai astfel de pantaloni în garderoba ta, nu mai pierde timpul, ci include-i pe lista de achiziții vestimentare. Îi poți introduce într-o mulțime de outfituri care mai de care mai interesante. De la cele casual-chic până la cele cu influențe rock, cu siguranță vei găsi unul care să se plieze pe stilul și personalitatea ta.


pantaloni-de-toamna-5
 

Alege modelele de pantaloni de toamnă preferate și poartă-le cu stil în următorul sezon de tranziție. Fii încrezătoare în atuurile tale și cu siguranță vei face cuceriri la fiecare pas.

Vezi colectia de Pantaloni femei,CLICK AICI

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/ce-pantaloni-nu-trebuie-sa-iti-lipseasca-in-acesta-toamna-afla/

1 comments:

Ma bucur ca se poarta pantalonii evazati. Dincolo de faptul ca am o gramada de perechi (dar niciodata de ajuns :)) imi plac foarte, foarte mult pentru ca avantajeaza siluetele inalte.