answear.ro%20

Alege rochia de cocktail preferata!

 Rochie de cocktail 1

Dacă vrei să te faci remarcată la un eveniment la care participi, atunci trebuie să concepi un outfit fără cusur. De la pantofi până la coafură, totul trebuie să impresioneze. Bineînțeles, piesa de bază a ținutei va fi rochia, așa că trebuie să alegi un model care să îți pună în evidență atuurile fizice și să estompeze acele părți ale corpului de care nu ești atât de mândră. Cum știm cât de greu este acest pas, Starshiners vine in sprijinul tău și îți oferă idei vestimentare. Iată care sunt cele mai frumoase modele de rochii de cocktail și cum le poți accesoriza astfel încât să fii o apariție de neuitat.

Rochii de cocktail cu inserții transparente

Inserțiile transparente sunt sexy și misterioase, oferindu-ți un aer cu totul special. Ele sunt senzuale fără să ofere senzația de vulgaritate. Poartă modele în nuanțe intense, dacă ești o fire mai îndrăzneață, ori unele în culori pastelate sau nude, perfecte pentru o femeie romantică. Completează ținutele cu clutch-uri minimaliste și bijuterii fine.


Rochie de cocktail 2
 

Rochii de cocktail cu aplicații din dantelă ori broderie

Rochiile de cocktail cu aplicații din dantelă ori broderie sunt extrem de feminine și elegante, dovedindu-se o alegere inspirată pentru evenimentele speciale. Îndreaptă-ți atenția spre piese care îți scot în evidență talia, urmărindu-ți armonios linia siluetei. Nu purta unele foarte scurte deoarece nu sunt potrivite pentru petrecerile de cocktail, ci alege item-uri deasupra genunchilor ori midi. Cum rochiile sunt vedetele outfitului, nu purta pantofi cu aspect încărcat, ci optează pentru modele clasice.


Rochie de cocktail 3
 

Rochii de cocktail cu decolteu în formă de inimă

Și rochiile de cocktail cu decolteu în formă de inimă trebuie trecute pe lista de achiziții dacă urmează să participi la un astfel de eveniment. Îmbogățește outfitul cu coliere statement, cercei candelabru, pantofi cu toc înalt și plicuri elegante. O coafură cu bucle lejere ori un coc cu volum este metoda perfectă de aranjare a podoabei capilare.


Rochie de cocktail 4

Rochii de cocktail negre

Nu dai niciodată greș cu o little black dress. Fie că înclini spre un model minimalist, fie că alegi unul mai sofisticat, vei arăta incredibil la evenimentul la care vei participa. Modelele mai simple le poți îmbogăți cu accesorii statement pentru un look mai extravagant, în timp ce la modelele cu diverse detalii ar trebui să porți mai degrabă accesorii delicate.


Rochie de cocktail 5
 

Alege modelele de rochii de cocktail preferate, accesorizează-le corespunzător și cu siguranță vei fi senzația serii. Nu este greu să fii o divă cu ajutorul sfaturilor noastre în materie de vestimentație.

Vezi colectia completa de Rochii ,CLICK AICI

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/rochii-de-cocktail-16-modele-care-iti-asigura-o-aparitie-deosebita/