answear.ro%20

Rochii potrivite pentru orice siluetă

Rochie Ana Radu Visionary Art Black

Considerate simbolul feminităţii, rochiile sunt acele piese vestimentare care nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei reprezentante a sexului frumos. În funcţie de croială, o rochie complimentează anumite tipuri de siluetă, însă există câteva modele care avantajează orice formă de corp. Rochiile maschează micile imperfecţiuni ale corpului, adaugând forme sau, dimpotrivă, estompându-le din punct de vedere optic. Iată ce modele de rochii nu ar trebui să îţi lipsească din garderobă!

Little black dress, o minune în garderoba oricărei femei

Micuţa rochie neagră, unul dintre cele mai populare item-uri vestimentare, nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei. Mulţumită lui Coco Chanel, una dintre cele mai mari creatoare de modă, ne putem bucura de toate avantajele pe care le oferă little black dress. Simplă, dar seducătoare şi stylish, această piesă avantajează orice tip de siluetă, având în vedere că reuşeşte să ascundă orice defect fizic. Spre exemplu, un model în cloş ascunde şoldurile late şi unul cu o curea în talie subţiază mijlocul. Dacă ai braţele groase, mizează pe o rochie cu mâneci lungi şi largi, în timp ce una mulată pe gât, de preferat din piele, îţi va scoate sânii în evidenţă.


Rochie PrettyGirl Burning Black
 

Modelele de rochii midi ridică feminitatea la superlativ

Rochia midi este item-ul vestimentar favorit al creatorilor de modă în acest sezon. Nici nu este de mirare având în vedere că oferă senzualitate siluetei şi ascunde graţios anumite defecte fizice. Mizează pe modele cu jocuri cromatice în părţile laterale ale corpului, fiindcă oferă impresia că ai silueta în formă de clepsidră. Nici modelele de rochii midi care evidenţiază talia prin cordoane şi cusături speciale nu ar trebui să îţi lipsească de pe lista de achiziţii.


Rochie StarShinerS Stillness DarkBlue
 

Rochiile cu croială în A, must-have în garderobă

Modelele de rochii cu un croi de tipul „A-line” sunt ideale pentru orice siluetă. Ele subţiază talia din punct de vedere optic şi ascund posteriorul şi şoldurile proeminente. Vestea bună este că şi femeile cu siluetă androgină se pot bucura de anumite avantaje atunci când poartă astfel de piese vestimentare, având în vedere că le oferă senzaţia de forme. Optează pentru astfel de modele atât pentru outfituri de zi, cât şi pentru cele de seară. Alege rochii cu imprimeuri florale şi inserţii din dantelă pentru un look ladylike, ideal pentru întâlnirile romantice. O rochie în tonuri neutre sau nonculori este piesa de bază pentru mediul office, în timp ce una cu voal şi decolteu inimă te va scoate din anonimat la un eveniment special.


Rochie Ana Radu Hard Sound Black
 

Modelelele de rochii cu talia marcată, potrivite pentru orice femeie

Dacă vrei să ascunzi burtica şi să scoţi în evidenţă posteriorul, mizează pe modelelele de rochii cu talia marcată. Indiferent că le porţi cu o curea prinsă la mijloc sau că prezintă anumite detalii în zona respectivă, vei oferi impresia că ai silueta în formă de clepsidră. Alege modele în nuanţe pastelate şi detalii din dantelă ori unele asimetrice pentru o întâlnire specială. O piesă vestimentară cu un cordon lat îţi poate completa cu succes ţinuta pentru mediul office sau pentru o întâlnire bussines. Astfel de modele de rochii nu ar trebui să îţi lipsească nici de la ocaziile speciale, având în vedere câte beneficii oferă siluetei. Mizează pe elemente fashion cu decolteuri seducătoare şi materiale delicate.


Rochie Artista Bottom Curves Cream
 

Orice femeie trebuie să ştie ce modele de rochii îi avantajează silueta. Include pe lista ta de achiziţii item-urile vestimentare prezentate mai sus şi cu siguranţă vei obţine silueta dorită doar cu ajutorul hainelor.

Alege din colectia de Rochii pentru orice silueta,CLICK AICI

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/16-modele-de-rochii-care-avantajeaza-orice-silueta/