fashiondays.ro

De ce adoram pantofii?

incaltaminte online-pantofi,sandale

Sunt sigură că în momentul în care ați citit titlul articolului, v-au venit în minte o infinitate de motive pentru care iubiți pantofii. Cele mai multe dintre noi găsesc relaxantă o sesiune de cumpărături de încălțăminte, chiar dacă uneori poate dura o zi întreagă, iar atunci când nu avem timpul necesar pentru o sesiune de shopping în magazine, deschidem calculatorul și îi mulțumim internetului pentru apariția cumpărăturilor online.

Cel mai mare avantaj pe care ni-l oferă o pereche de pantofi este un plus de încredere în sine, deoarece o pereche de pantofi potriviți ne alungește silueta, evidentiând subtil unele părți ale corpului care în mod normal ne fac să ne simțim nesigure. De asemenea, pantofii reprezintă nu numai accesoriul perfect al unei ținute, dar uneori pot deveni chiar piesa centrală a întregului outfit. Alegerea pantofilor depinde în mare parte de gusturile personale și de conformația fizică a fiecăreia dintre noi. Acesta este un lucru bun– sigur nu ne-ar conveni să purtăm toate aceeași pereche de pantofi, nu?


Cu toate acestea, sugestia mea în legătură cu alegerea încălțărilor este următoarea: orientați-va spre pantofi din piele naturală, deoarece, pe lângă faptul că diferența este vizibilă, veți fi încântate de longevitatea și rezistența pantofilor. Totodată, când vă gândiți să începeți o sesiune de cumpărături, gândiți-vă mai întâi dacă dispuneți de câteva perechi de pantofi pe care le veți putea purta și peste mulți ani, fără să vă îngrijorați că nu vor mai fi în tendințe. Așa cum orice garderobă ar trebui să conțină o little black dress, și pantofii au modelele lor clasice. Spre exemplu, nu veți da niciodată greș cu o pereche de pantofi negri stiletto sau cu sandalele nude. Desigur, încălțările care au o culoare puternică, precum roșu sau albastru, vă pot scoate rapid ținuta din anonimat. De asemenea, pentru cele mai îndrăznețe dintre noi, există întotdeauna încălțămintea animal print.


Pont: Dacă doriți să fiți în tendințele acestui sezon, orientați-vă spre culorile metalice– cea mai bună achiziție ar fi o pereche de sandale argintii sau aurii.


Vezi colectia de Incaltaminte femei AICI

Sursa articol:
http://amafashion.ro/blog/de-ce-iubim-pantofii-3/