answear.ro%20

Jachete, veste, sacouri de toamna

jacheta_de_toamna_1

Geaca din denim cu maneca lunga Whak's® (Blancheporte)

Jachete, veste, sacouri, paltoane / Geci scurte
Maneci lungi. Nu este captusita. Inchidere in fata cu fenta cu nasturi. Guler camasa. Tigheluri fantezie in fata. 2 buzunare pe laterale + 2 buzunare cu nasturi la piept. Baza dreapta. Lung.la spate aprox.70 cm. Denim 100% bumbac serj.







jacheta_de_toamna_2

Jacheta uni acrilic (Blancheporte)

Jachete, veste, sacouri, paltoane / Jachete
Jacheta ce se poarta peste camasa pentru un look distins. Jacheta inchisa cu 5 nasturi. Buzunare placate in fata. Borduri la baza manecilor si la baza. Se spala la masina la 30 C. Lung. la spate aprox. 73 cm. 100% acrilic. Calitate excellence. Disponibila si pe marimi mari.





jacheta_de_toamna_3

Jacheta cu gluga albastru cu alb (Blancheporte)

Jachete, veste, sacouri, paltoane / Jachete
O jeacheta eleganta si comfortabila cu finisaje fine. Guler + gluga. Inchidere ascunsa cu fermoar. 2 buzunare drepte la piept si 2 la baza. Maneci lungi cu inchidere prin capse. Baza dreapta. Lungime aprox. 77 cm. Compozitie exterior 100 % bumbac, captuseala 100% poliester.


Colectia completa de Jachete, veste, geci, sacouri, paltoane CLICK AICI


jacheta_de_toamna_4

Jacheta cu maneci lungi (Blancheporte)

Jachete, veste, sacouri, paltoane / Jachete
O frumoasa tesatura jacard pentru o jacheta fara varsta. Cu nasturi pe toata lungime in fata. Maneci lungi. 2 buzunare. Lungime 72 cm aprox. 100% acrilic.







jacheta_de_toamna_5

Geaca din microfibra tratata Teflon (Blancheporte)

Jachete, veste, sacouri, paltoane / Jachete
Lejeritate din microfibra si pret accesibil ! Inchidere cu fermoar sub fenta cu nasturi. In intregime captusita. 2 buzunare oblice + 2 buzunare interioare cu fermoar + 1 buzunar pentru telefon. Baza dreapta cu elastic. Lung.la spate aprox. 72 cm. Microfibra 85% poliester, 15% poliamida. Se spala la masina.





jacheta_de_toamna_6

Jacheta fara maneci barbati (Blancheporte)

Jachete, veste, sacouri, paltoane / Jachete
Nu mai putin de 16 buzunare pentru aceasta jacheta fara maneci ! Aplicatie la umeri. 13 buzunare exterioare + 3 buzunare interioare, dintre care 1 pentru telefon. In intregime captusita. Lung.la spate aprox. 75 cm. Microfibra 100% poliester.