fashiondays.ro

Tinute moderne cu pantaloni evazați

pantaloni evazati 70s style 2

Toamna se pregătește să ne bată în ușă, așa că a sosit timpul să îți faci lecțiile vestimentare pentru următorul sezon. Categoric de pe lista achizițiilor tale nu ar trebui să lipsească pantalonii evazați, piesă care prinde tot mai mult teren în topurile fashion, dar și pe street style. Iată ce combinații moderne poți concepe cu ajutorul lor și cum poți să accesorizezi outfiturile cu stil!

Pantaloni evazați & cămăși office

Scoate stilul office din monotonie, condimentându-l cu o pereche de pantaloni evazați. Dacă îți permite codul vestimentar, poartă unii de blugi cu aspect prespălat ori unii din stofă în nuanțe cuceritoare. Pentru un look lejer, introdu nonșalant cămașa în pantaloni în față și las-o liberă la spate. Completează outfitul cu încălțăminte cu toc înalt, genți office, bijuterii minimaliste și un ceas cu cadran mare. Vei arăta stylish fără să depui prea mult efort.


pantaloni evazati office style 5

Pantalonii evazați în combinații ’70s style

Stilul anilor ’70, perioadă ce a marcat semnificativ moda, a revenit în trend încă de sezoanele trecute, însă în această toamnă va ocupa un loc mai important în topul tendințelor. Poartă pantaloni evazați în carouri și, neapărat, blugi evazați. Combină aceste piese cu topuri minimaliste și condimentează outfiturile cu genți și plicuri în nuanțe care atrag instant atenția. O pereche de ochelari oversized și o pălărie cu boruri largi îți pot oferi un look deosebit.


 pantaloni evazati 70s style

Pantalonii evazați, de nelipsit din ținutele hippie

Credeai că stilul hippie se va stinge odată cu finalul verii? Ei bine, nu! El revine pe podiumuri și mai puternic în toamna 2015. Iar blugii evazați nu lipsesc din acest decor fashion. Combină-i cu bluze cu imprimeuri boho-chic ori cu topuri romantice și vei obține un look lejer, chic și original. Rucsacurile și gențile oversized vor completa cu succes astfel de outfituri.

look boho chic.

Pantaloni evazați & cămăși din denim: double denim trend

Trend alert! Nu rata combinația denim on denim în această toamnă. Cămășile de blugi câștigă tot mai multă popularitate pe street style, așa că merită să investești într-o astfel de piesă vestimentară. Bineînțeles, blugii evazați trebuie să ocupe locul 1 pe lista ta de achiziții vestimentare dedicată sezonului ce urmează să înceapă.


pantaloni evazati + camasi din denim 4 double denim trend
 

Pantalonii evazați nu trebuie să lipsească din garderoba ta în toamna 2015. Inspiră-te din aceste combinații vestimentare și introdu-i în cât mai multe outfituri chic.

Vezi colectia completa de pantaloni femei AICI

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/10-outfituri-moderne-cu-pantaloni-evazati/