fashiondays.ro

Botinele cu toc gros, favoritele sezonului

botine cu toc gros tinuta casual 4

Botinele cu toc gros se numără printre favoritele acestui sezon de tranziție atunci când deschidem capitolul încălțăminte în tendințe. Ele sunt comode, stylish și mai versatile decât îți imaginezi, așa că vei scăpa de obositoarea nelămurire legată de asortarea accesorilor, cel puțin în acest caz. Ești curioasă să afli în câte moduri interesante poți să porți botinele cu toc gros? Descoperă mai jos 17 outfituri absolut cuceritoare din care te poți inspira în toamna 2015.

Botinele cu toc gros în ținute casual

Dominat de un caracter versatil, stilul casual este ușor de abordat, însă uneori poate provoca monotonie vestimentară, așa că nu trebuie să stai pe gânduri atunci când se întâmplă acest lucru, ci să tragi un semnal de alarmă fashion. Scapă de aceste griji inutile prin achiziționarea unei perechi de botine cu toc gros. Poart-o cu cardigane supradimensionate, must-have în acest sezon de tranziție, pulovere pufoase, jachete din piele și din denim în stilul crop top și cămăși boyfriend pentru un look demn de invidiat.

 
botine cu toc gros tinuta casual 3 

Botinele cu toc gros în outfituri feminine

Bucură-te de farmecul outfiturilor feminine în care incluzi cu stil botinele cu toc gros. Fie că optezi pentru fuste ori rochii midi, mini ori în cloș, important este să pui accent pe modele de botine interesante. Unele cu efect glam pe toc, cu multe barete ori în nuanțe classy îți vor asigura un outfit în tendințe.


botine toc tinuta feminina 3 

Botinele cu toc gros în ținute office

Outfiturile tale de inspirație office nu vor fi la fel fără o pereche de botine cu toc gros. Acest tip de încălțăminte va oferi instant un aer deosebit ținutei tale. Mizează pe modele din piele întoarsă ori pe unele ușor lăcuite și cu siguranță vei trece la categoria “bine îmbrăcată”. Completează ținuta cu o pălărie cu boruri largi, genți cu aspect office și ochelari de soare.


botine toc gros tinuta office 2 

Botinele cu toc gros în outfituri rock-chic

Stilul rock-chic face cuceriri și în toamna 2015, așa că îl poți aborda liniștită fără să te gândești că a ieșit din tendințe. Botinele cu toc gros sunt condimentul tău în acest caz. Pentru un aer wild, include în ținutele tale modele cu ținte ori cu mai multe fermoare, însă nu ar trebui evitate nici modelele mai chic – cele cu imprimeuri animal print ori din catifea. Asortează-le neapărat la blugi negri, de preferat unii cu rupturi, leggings și fuste din catifea, must-have în acest sezon.


botine toc gros tinuta rock-chic 4 

Botinele cu toc gros în combinații cu influențe hippie

Curentul hippie nu se lasă dominat de alte trenduri, astfel că nu ar trebui să ratezi ocazia de a concepe outfituri dedicate lui în această toamnă. Din aceste combinații nu ar trebui să îți lipsească botinele cu toc gros în tonuri neutre, cardiganele și poncho-urile cu imprimeuri în stil boho-chic. Nu mai există nicio îndoială că vei atrage atenția celor din jur și că vei primi o mulțime de complimente legate de ideile tale vestimentare.


botine cu toc gros influente hippie (1) 

Tu ai o pereche de botine cu toc gros în dressingul tău? Dacă da, în ce combinații vestimentare îți place să o introduci?

Vezi colectia de botine dama,click aici


Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/botinele-cu-toc-gros-vedetele-toamnei-2015/