answear.ro%20

Ce se poarta in toamna 2015 ?

 GARDEROBA DE TOAMNA 2015

Mult asteptata saptamana a modei din New York a fost, ca de fiecare data, un adevarat spectacol vizual pentru toti iubitorii de frumos.

Geometria formelor, detaliile bine lucrate, o juxtapunere a culorilor intr-un blend bine echilibrat, toate duc intr-o singura directie: sezonul toamna/iarna 2015-2016 este sezonul culorilor androgine, al mixurilor intre nuante neutre depamant si al celor indraznete, al portocaliului in toate unduirile sale.

Ramane in tendinte si in acest sezon, negrul atemporal, clasic, folosit cu incredere de catre marii designeri in majoritatea colectiilor.

Senzualitatea feminina reinventata de Dior, anii ’70 readusi in prim-plan in colectia CK , franjurii si nasturii supradimensionati folositi in diverse combinatii, combinatiile alb-negru, imprimeurile, carourile, blanurile colorate – acestea sunt cuvintele cheie pentru un sezon ce se anunta a fi plin de stil si inovatie.


Nu putem da o listă exact cu cele mai importante trenduri din toamna 2015, cel puțin nu putem face asta încă. Însă, din ce am văzut pe podiumuri și din explicațiile designerilor, putem să ne facem o idee despre trendurile și must have-urile din acest sezon.

Putem să te asigurăm că, în 2015, se vor purta culori închise, materiale confortabile vor pune stăpânire pe podiumuri și cu siguranță se vor purta paltoanele. O grămadă de paltoane.

UITE  CE SE POARTA  ÎN TOAMNA 2015:

În toamna 2015 se poarta  pelerinele! Aceste articole vestimentare călduroase sunt o componentă crucială pentru orice colecție de toamnă de calitate.

Dacă nu ești o mare fană a pelerinelor, în acest an ar trebui să devii! Asta pentru că pelerinele sunt în tendințe în 2015 și orice fashionistă ar trebui să aibă una în garderobă. Și ai fi surprinsă să afli câte outfituri cool poți crea cu ajutorul unei astfel de piese vestimentare. Pelerina este o piesă vestimentară versatilă, care se potrivește cu multe dintre hainele tale și care poate fi purtată în outfituri dintre cele mai diverse, pentru mai multe ocazii.

În acest sezon, designerii de modă ne-au prezentat câteva modele foarte interesante de pelerine! Și de ce nu ar face-o? Moda din ultimii ani a cam lăsat pelerinele pe locurile de jos în topul pieselor vestimentare la modă și este timpul să se întoarcă! Pentru  atât modelele clasice de pelerine în această toamnă, dar și modele mai speciale, care ne vor face să ne întrebăm: este această pelerină o rochie?


pelerine toamna 2015 Ce se poartă în toamna 2015 Ce se poartă în toamna 2015 pelerine toamna 2015 


În toamna  2015 se poarta  un accesoriu interesant: o eșarfă legată într-un nod lejer, ca cele de mai jos. Printr-un astfel de accesoriu vei reuși să adaugi un plus de feminitate unei ținute care ar putea părea un pic conversatoare, cum ar fi ținutele pe care le porți la serviciu. Este cu siguranță un aer romantic pe care acest accesoriu le-a dat prezentărilor de modă ale celor mai mari designeri ai lumii.

ce se poarta in 2015 Ce se poartă în toamna 2015 Ce se poartă în toamna 2015 ce se poarta in 2015
 

Pune-ți în evidență talia în toamna 2015!

O talie bine pusă în evidență este cu siguranță un must have în toamna 2015. Cea mai bună soluție pentru a obține o astfel de talie pusă în evidență este o curea lată. Indiferent că alegi să porți un palton, o vestă, o salopetă, o rochie, o astfel de curea supradimensionată este perfectă! Vei reuși, fără niciun pic de efort, să-ți pui formele în evidență. În plus, nu există nicio modalitate mai bună să atragi atenția asupra – sau să pari că ai- o siluetă perfectă!

Curele devin punctele de atracție pentru tinutele feminine din acest sezon. Curea îți pune în evidență silueta și e un accesoriu care te scoate din banal. Adăugarea de cristale supradimensionate și detalii metalice dau un sentiment de lux care întoarce orice privire.


ce se poarta in 2015 1 Ce se poartă în toamna 2015 Ce se poartă în toamna 2015 ce se poarta in 2015 1
 

In  toaamna lui 2015 se poarta poncho!

Poncho este una dintre piesele vestimentare emblematice ale unei ținute hippie și se poarta  în acest sezon, însă transformat și inclus în ținutele rafinate. Anul acesta se poarta aruncat neglijent pe umeri sau aranjat sofisticat, cu un guler de blană.

Această piesă versatilă poate fi purtată la multe tipuri de ţinutei. Pe timp de toamnă ai nevoie de un poncho un pic mai gros pe care îl poţi purta peste cămaşă, un pulover subţire sau tricou.

Poncho-ul nu este o piesă prea des întâlnită pe stradă, aşa că te va ajuta să te faci remarcată dacă îndrăzneşti să-l porţi. Se potriveşte perfect cu alte piese la modă în acest sezon.

Ţine minte că un poncho adaugă mult volum în partea de sus a corpului, aşa că va trebui să porţi ceva mulat în parte de jos. Cel mai simplu e să alegi colanţi sau skinny jeans cu cizme, balerini sau pantofi Oxford.

 
poncho Ce se poartă în toamna 2015 Ce se poartă în toamna 2015 poncho1
 

Griul este culoarea preferată a designerilor pentru toamna 2015!

Această culoare a dat buzna pe podiumuri și o vedem în mai toate prezentări pentru această toamnă! Este o culoare versatilă. care arată foarte bine în outfituri monocromatice – tot outfitul să fie gri. Bineînțeles, dacă vrei să scoți o ținută din banal, poartă aceasta culoare cu un accesoriu roșu! De exemplu, poartă un costum gri, pantofi și geantă roșii! Uite așa vei atrage privirile tuturor.


OUTFIT GRI Ce se poartă în toamna 2015 Ce se poartă în toamna 2015 OUTFIT GRI
 

Se poartă fusta pantaloni până la genunchi în această toamnă! În engleză, termenul pentru această piesă vestimentară este culottes.

Zilele blugilor skinny sunt numărate. Pantalonii fustă până la genunchi și, în general, orice pantaloni largi, sunt preferații designerilor în ultima perioadă. Acești pantaloni ne aduc aminte de stilul anilor ’70, ceea ce ne confirmă încă o dată că moda anilor ’70 a inspirat designerii în 2015. Acești pantaloni pot fi de piele, lână, bumbac și se potrivesc de minune cu o pereche de botine.


ce se poarta in 2015 2 Ce se poartă în toamna 2015 Ce se poartă în toamna 2015 ce se poarta in 2015 2
 

In toamna 2015  atât botinele cu toc, cât și cele fără toc.

Sunt foarte versatile, pot fi asortate aproape cu orice, indiferent că porţi ţinute casual sau elegante.

Dacă nu aveţi o pereche de botine în dulap, este cazul să vă cumpăraţi una.

O pereche de botine fără toc, cu şireturi, este perfectă pentru ţinutele casual. Puteţi purta aceste botine fie că vă duceţi la serviciu, vă luaţi o pereche de pantaloni negri, un pulover roşu, pufos, aşa cum se poartă în toamna 2015, fie că ieşiţi în oraş, combinând aceste botine cu o pereche de blugi skinny şi un top negru (luându-vă pe deasupra un sacou, atât pentru a da o notă de eleganţă ţinutei, dar şi pentru a vă ţine de frig. Nu ezitaţi să cumpăraţi aceste botine, pentru că vor deveni, în scurt timp, încălţămintea voastră preferată (v-o spun din proprie experienţă).


BOTINE FARA TOC Ce se poartă în toamna 2015 Ce se poartă în toamna 2015 BOTINE FARA TOC
 

Botinele de mai jos, cu toc, se potrivesc cu ţinute mai elegante, dar şi cu ţinute casual. Puteţi să purtaţi aceste botine şi în ţinute office, cu o fustă creion şi o cămaşă, asta dacă serviciul dumneavoastră are un cod vestimentar office. Indiferent că le purtaţi cu blugi şi un pulover, ori că le purtaţi cu o fustă şi o cămaşă, aceste botine merită, cu siguranţă, să fie achiziţionate!


botine cu toc Ce se poartă în toamna 2015 Ce se poartă în toamna 2015 botine cu toc
 

În toamna  2015 se poarta franjurii ! În sezonul trecut, am văzut franjurile pe genți și pe pantofi! Ei bine, în acest sezon, designerii au folosit franjurile și pe haine! Această tehnică simplă dă fustelor un aer sexy și face puloverele confortabile să fie mai interesante!

ce se poarta in 2015 3 Ce se poartă în toamna 2015 Ce se poartă în toamna 2015 ce se poarta in 2015 3
 

Se poartă carourile în toamna 2015! Și, în special, se poartă carourile alb negru.

carouri 2015 Ce se poartă în toamna 2015 Ce se poartă în toamna 2015 carouri 2015
 

Și cămașa în carouri se poartă în 2015.

Cămăşile în carouri reprezintă unul dintre elementele esenţiale ale toamnei, mai ales cele din flanel. Cămaşa în carouri alături de o pereche de blugi constituie outfitul ideal pentru o zi în care eşti leneşă. Desigur, există mai multe modalităţi în care poţi asorta cămaşa în carouri.

Cel mai recent trend din cadrul stilului street style este asocierea cămăşii în carouri cu o pereche de jeans. Orice fată poate părea foarte chic cu acest outfit ce presupune minimum de efort. Adaugă o pereche de ghete / cizme de motociclist şi outfitul tău va fi desăvârşit. Poţi să porţi şi o jachetă din piele pe deasupra dacă temperatura de afară nu îţi permite să porţi cămaşa din carouri pe cont propriu.

Rochiile foarte elegante, care ne aduc aminte de un stil de viață bohemian se întorc în modă în acest an. În continuare vedem că designerii se inspiră din moda anilor ’70 și în crearea rochiilor, vedem un mix eclectic de look boho – mâneci lungi, bufante, imprimeuri florale.


rochii elegante Ce se poartă în toamna 2015 Ce se poartă în toamna 2015 rochii elegante
 

Ce se poartă în 2015: Culoarea anului 2015 este MARSALA! Asta a decis PANTONE. Institutul Pantone este cel care se ocupă cu stabilirea trendului când vine vorba de culori.

CULORI LA MODĂ ÎN TOAMNA 2015

Paleta de culori toamnă/iarnă este înrădăcinată în culori androgine care pot fi purtate pentru a portretiza sofisticarea pentru bărbați și femei; “aceasta este prima dată când vedem o paletă de culori cu adevărat unisex“, afirmă Leatrice Eiseman, director executiv al Institutului Pantone Color.

De la culori neutre de pământ la nuanțe mai îndrăznețe, tendințele de culoare pentru toamna / iarna 2015-2016 și modele utilizate pentru diverse spectacole au fost reflecții a tot ceea ce întruchipează speranță, distracție, fantezie și tot ce este considerat firesc. Ele au fost alese datorită efectului lor asupra psihicului unui individ, de la emoții de dragoste la sentimente calde de securitate. Apoi, din nou, negrul atemporal care a fost și utilizat pe scară largă.

În toamna 2015 se poartă și violetul. Violetul reprezintă culoarea tainei, a misterului și este asociată cu o gură de lumină care se închide și se stinge.

Violetul favorizează apropierea noastră de viața spirituală, apariția inspirației, dinamizează intuiția, oferă candoare, inspirație și puritate. Majoritatea muzicienilor si pictorilor au avut momente de inspirație atunci când în preajma lor era lumina violetă.


Pentru garderoba de toamna va recomandam colectiile de haine La femme,CLICK AICI

Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2015/09/ce-se-poarta-in-toamna-20115/