answear.ro%20

Geaca cu franjuri, un outfit original

Geaca cu franjuri 1

Cu siguranță ai observat deja că franjurii, elemente reprezentantive pentru stilul boho-chic, ce ne amintesc de Vestul Sălbatic, au luat cu asalt topurile fashion. De departe una dintre cele mai îndrăgite piese vestimentare ale acestui sezon este geaca cu franjuri. Te-a cucerit și pe tine acest item? Atunci iată în ce combinații îl poți introduce cu succes!

Geaca cu franjuri în ținute cu influențe masculine

Poți să obții outfituri originale dacă combini piesele vestimentare cu influenţe masculine cu o jachetă cu franjuri. Ea va fi piesa de atracție a outfitului tău, așa că nu este indicat să îl încarci cu alte item-uri statement. Cămașa inspirată din garderoba reprezentanților de sex opus, blugii de tip boyfriend, ghetele și pantofii cu aer masculin și pălăriile nu ar trebui să îți lipsească din acest peisaj fashion.


Geaca cu franjuri 2
 

Jachetă cu franjuri în combinații hippie

După cum am menţionat şi în alte articole, stilul hippie se poartă şi în toamna 2015, aşa că poţi să concepi fără probleme outfituri dedicate lui. Mizează pe blugi evazaţi, rochii cu imprimeuri de inspiraţie boho-chic şi bijuterii din piele. O pereche de ochelari de soare supradimensionaţi te va învălui instant într-un aer de divă urbană.


Geaca cu franjuri 3

Jacheta cu franjuri în outfituri casual-chic

Dacă adopți, de obicei, outfituri casual, de ce nu le-ai oferi o notă chic cu ajutorul unei jachete cu franjuri? Optează pentru una din piele de căprioară pentru o ținută cu adevărat stylish. Piesele din denim nu ar trebui să îți lipsească din aceste combinații, având în vedere cât de versatile și de comode sunt. Adaugă pete de culoare, spre exemplu, cu ajutorul unei pălării în nuanțe intense ori a unei perechi de pantofi cu imprimeu îndrăzneț. Scoate din dulap și geanta de blană pe care ai purtat-o cu ardoare în sezonul rece, pentru că este din nou în tendinţe.


Geaca cu franjuri 4
 

Geaca cu franjuri în ținute feminine

Geaca cu franjuri completează cu succes și ținutele feminine. Nu renunţa încă la rochiile pe care le-ai purtat în sezonul rece, ci mizează pe ele  şi în acestă toamnă. Aceste outfituri sunt ideale pentru ieşirile în oraş, aşa că te poţi inspira din imaginile de mai jos atunci când nu ştii cum să te îmbraci. Iar pentru a obţine un look interesant la birou, combină o fustă creion cu o bluză din material delicat şi, neapărat, o geacă cu franjuri. Nu mai există nicio îndoială că vei atrage instant atenţia asupra ta.


Geaca cu franjuri 5

Acum că ai aflat că merită să investeşti în acest sezon într-o geacă cu franjuri, alege un model care să fie pe placul tău şi care să se incadreze în bugetul tău. Uită de limitele vestimentare pe care ţi le-ai fixat până acum şi îndrăzneşte să creezi outfituri originale, demne de un trendsetter.


Vezi colectia de geci si jachete femei,CLICK AICI

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/hot-trend-geaca-cu-franjuri-iata15-idei-de-purtare/