answear.ro%20

Rochii simple de purtat la birou

ROCHIE SIMPLA-1

Rochiile simple nu trebuie, sub nicio forma, sa iti lipseasca din garderoba. Pe langa faptul ca sunt deosebit de confortabile, rochiile simple au si o multime de intrebuintari: le poti purta atat in activitatile tale de zi cu zi, cat si la birou, la anumite evenimente, la iesiri in oras cu prietenii sau, pur si simplu, ca tinuta de weekend. Stim ca, de fiecare data, acorzi mult mai multa atentie detaliilor atunci cand iti achizitionezi rochii de seara, insa trebuie sa tratezi cu acelasi grad de importanta si rochiile simple. Cu cat sunt mai bine alese, cu atat versatilitatea lor este mai mare, iar tu ai mai multe piese vestimentare cu ajutorul carora sa impresionezi oriunde mergi.

Zilele de luni apar adesea ca un cosmar pentru cele mai multe dintre noi. Si poate ca lucrurile nu ar sta chiar atat de rau daca nu mai acordam importanta sutelor de poze cu mesaje de ura la adresa zilelor de luni de pe Facebook. Incearca sa privesti fiecare zi de luni nu ca pe un cosmar, ci ca pe o noua oportunitate de a-ti indeplini fanteziile vestimentare, de a te juca cu moda si cu accesoriile chiar si la birou. Daca ti se intampla adesea sa te regasesti pierduta in fata dulapului, si cu o intarziere considerabila la birou, ori chiar alergand pe strada, citesti articolul potrivit, pentru ca astazi, iti vom recomanda cateva idei de tinute care sa te ajute sa iesi din monotonia vestimentara care incepe, probabil, sa iti dea dureri de cap. Cel mai probabil ai ajuns deja in ipostaza in care simti ca nu mai ai ce sa porti, astfel ca jonglezi cu aceleasi cateva piese vestimentare in fiecare zi a saptamanii.

Te invitam sa scapi de monotonie, cu un obiect vestimentar atat de comun, incat probabil nici nu te asteptai: rochiile simple! Da, rochiile simple nu exista doar pentru a fi purtate in cadrul rochie-simpla-neagra-de-purtat-la-biroutinutelor casual, pentru iesirile in oras sau la aniversari. Le poti purta oriunde, in functie de felul in care le accesorizezi, de creativitatea de care dai dovada in ceea ce priveste combinarea lor cu alte piese vestimentare si accesorii, si in functie de stilul si preferintele personale. Am mentionat deja ca versatilitatea incredibila a rochiilor simple este cel mai mare avantaj pe care acestea il au. Daca sunt alese corect, in asa fel incat sa te avantajeze, rochiile simple sunt cele mai importante piese vestimentare pe care le poti avea in garderoba. 

Primul pas pe care trebuie sa il urmezi in momentul in care cauti rochii simple, este sa iei in considerare conformatia siluetei tale. Incearca sa determini care dintre rochiile tale din garderoba iti vin cel mai bine, si incearca sa respecti carcateristicile lor si atunci cand alegi rochii simple. In al doilea rand, tine cont si de gama cromatica pe care o preferi si care te avantajeaza; nu alege rochii simple in culori pretentioase si greu de accesorizat, pentru ca, in acest fel, iti va fi mult prea dificil sa le porti in mai multe contexte. Si, nu in ultimul rand, alege rochii simple care sa poata fi purtate indiferent de sezon: nici prea lungi, nici prea scurte, fara detalii extravagante, care sa se potriveasca si cu o jacheta de piele, si cu pantofi cu toc inalt, si cu balerini, si cu cizme, si cu pantofi casual, si cu dresuri, si cu un palton sau parderiu elegant. 

ROCHIE SIMPLA-2

Poate ca pare dificil sa gasesti rochii simple care sa indeplineasca atat de multe criterii, insa chiar nu este! Miss Grey iti recomanda doua superbe rochii simple pe care sa le porti la birou, si in orice alta activitate sau eveniment cu tenta semi-formala sau informala la care trebuie sa participi. Confectionata din material elastic, rochia simpla Alice impresioneaza in primul rand datorita imbinarii armonioase dintre design-ul simplu, modern si totdata elegant, si culorile vibrante atent alese. Rochia neagra cu insertii de galben aprins iti confera o aparitie inedita, indiferent de locatia sau evenimentul la care alegi sa o porti. Talia iti este vizibil accentuata datorita bandei negre din talie, in timp ce croiala in clos transforma rochia simpla intr-o piesa vestimentara care nu numai ca flateaza orice tip de silueta, dar care poate fi purtata in diverse contexte; alege rochia simpla pentru birou, pentru iesirile in oras, la scoala sau la o aniversare, si te vei face remarcata cu siguranta. 

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-simple-pe-care-sa-le-porti-la-birou-si-nu-numai/