dyfashion.ro

Cizmele ECCO Elaine, confecţionate din piele nubuc

Lumea devine din ce în ce mai mică, dar dorinţa noastră de a o explora creşte constant. Pentru sezonul rece 2015, ECCO s-a inspirat din lumea fascinantă a exploratorilor, creând un stil urban chic mulţi-funcţional, care flirtează cu trendurile safari şi nomad. Materialele naturale în tonuri pământii şi nuanţe de verde kaki stabilesc direcţia noului stil.

Esenţial pentru toamnă-iarnă este să ai încălţăminte şi accesorii mulţi-funcţionale, indiferent că porneşti să explorezi lumea sau doar cartierul în care locuieşti. Cizmele ECCO Elaine, confecţionate din piele nubuc şi prevăzute cu căptuşeală din lână sunt tot ce ai nevoie pentru a-ţi păstra picioarele în deplină căldură şi confort pe timp de iarnă.

Talpa rezistentă şi groasă este extrem de uşoară şi flexibilă, iar branţurile detaşabile prevăzute cu sistemul ECCO Comfort Fibre asigură circulaţia aerului în interiorul cizmei, pentru a menţine un climat sănătos pentru picioare.

Cizmele ECCO Elaine, disponibile pe negru şi maro, arată minunat în combinaţie cu haine negre, maro sau kaki, skinny jeans, jachete din piele sau denim, dar şi geci călduroase de iarnă. Uşor de integrat şi în ţinute mai feminine, cu fuste din lână sau bumbac, topuri feminine din mătase şi cardigane catifelate, cizmele ECCO Elaine aduc o notă de eleganţă casual oricărui look de iarnă.

Adaugă în această combinaţie stilată un accesoriu minimalist în stil scandinav, precum geanta damă tip poştaş ECCO SP din piele moale, şi vei fi pregătită să explorezi iarna în cel mai sofisticat stil!

Descoperă întreaga colecţie ECCO de cizme toamnă-iarnă 2015/16!


Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/exploreaza-iarna-cu-noile-cizme-ecco-elaine/