dyfashion.ro

Noua colecție de paltoane Ama Fashion

noua-colecție-de-paltoane-ama-fashion
Din punct de vedere vestimentar, iarna este un anotimp restrictiv, deoarece vremea neprietenoasă ne limitează opțiunile legate de ținutele noastre de zi cu zi. în zilele răcoroase este dificil să ne gândim la un outfit echilibrat, care să fie în tendințe, dar practic în același timp. Chiar dacă suntem entuziasmate de combinația vestimentară dintre noua rochie și pantofii preferați, frigul ne împiedică să defilam până la birou fără o jachetă. Ce ne rămâne de făcut? Răspunsul este simplu: achiziționarea unei jachete sau a unui palton în tendințe!

In acest sens, noua colecție de paltoane Ama Fashion vine în ajutorul nostru: de la modele minimaliste, cu o croială dreaptă, până la modele tip baby-doll sau cambrate, paltoanele Ama Fashion vor reuși să va încălzească chiar și cea mai mohorâtă zi a acestui sezon.

In ceea ce privește culoarea, nu veți dacă greș dacă alegeți un palton camel, vedeta acestui sezon.
Dacă această culoare nu vă reprezintă, dar doriți să păstrați aceeași linie clasică, puteți opta pentru un palton negru, gri sau bleumarin.
Dacă doriți să colorați atmosfera sezonului și să nu treceți neobservată, un palton roșu sau albastru va fi alegerea ideală.
Totodată, nu ezitați să optați pentru un palton într-o nuanță de roz: de la roz-fondant și până la ciclam, această culoare o să atragă negreșit admirația celor din jur.

Sursa articol:
http://amafashion.ro/blog/noua-colectie-de-paltoane-ama-fashion/