dyfashion.ro

Rochii de catifea pe care trebuie sa le ai in garderoba

rochie-de-catifea-1
Daca vrei sa arati spectaculos toamna aceasta purtand rochii de catifea, tine cont de cele patru sugestii pe care ti le oferim in materie de vestimentatie: in primul rand, incearca sa nu te gandesti la rochiile de rochie-de-catifea-rosie-midi-de-toamnacatifea ca si la piese vestimentare exclusiv festive. Iesi putin din aceasta preconceptie, si incearca sa achizitionezi rochii din catifea pe care sa le poti purta si in cadrul tinutelor tale de zi cu zi. In ultima noastra colectie, am creat cateva modele superbe de rochii de catifea ideale pentru tinute casual chic si tinute festive de toamna. In tonuri seducatoare de marsala, rochia de catifea conica Anne este creata in asa fel incat sa iti urmareasca discret liniile corpului, punandu-ti in valoare silueta si formele feminine. Decolteul in V atrage atentia asupra bustului tau, iar reflexiile create de jocurile de lumina la nivelul texturii materialului transforma rochia eleganta de catifea intr-o tinuta fermecatoare, care atrage toate privirile. In functie de felul in care alegi sa o accesorizezi, rochia din catifea conica poate fi purtata cu succes atat la birou, sau in cadrul activitatilor tale zilnice, cat si la ocaziile deosebite la care se impune o tinuta eleganta.

In al doilea rand, rochiile de catifea se potrivesc de minune cu accesorii vestimentare clasice. Daca porti pentru prima data o rochie de catifea eleganta, alege sa o combini cu o pereche de dresuri opace, in stil clasic, si alte obiecte vestimentare din bumbac. Incearca sa pastrezi rochia din catifea ca funct central al tinutei tale, intrucat aceasta este o piesa vestimentara suficient de pretioasa incat sa nu aiba nevoie de foarte multe accesorii pentru a arata spectaculos si pentru a-ti conferi o alura aparte.

rochie-de-catifea-2

O alta sugestie de care ar trebui sa tii cont atunci cand iti alegi rochiile de catifea pe care sa le porti sezonul acesta este sa optezi pentru culori vibrante, puternice. Da, stim ca negrul este cea mai simpla si la indemana optiune pe care o ai, insa rochiile de catifea in culori vibrante au un farmec aparte, si un impact pe masura. Spre exemplu, o rochie de catifea rosie sau albastra iti confera o alura deosebit de sofisticata, punandu-te in valoare. Sa nu pierzi niciodata din vedere faptul ca reflexiile de lumina de la nivelul texturii catifelei sunt un avantaj si o specificitate a rochiilor elegante de catifea de care ar trebui sa profiti atunci cand doresti sa impresionezsi printr-o tinuta aparte. Pentru o aparitie stilata la un eveniment de sezon, iti recomandam rochia midi din catifea rosie Anne. Manecile lungi o transforma intr-o piesa vestimentara adapatata sezonului rece, in vreme ce croiul conic, care ii permite sa se muleze pe liniile siluetei tale, alaturi de decolteul in V, iti confera o alura seducatoare. Daca adaugam si farmecul inegalabil al culorii atat de pasionale, atunci rochia de catifea rosie devine categoric o piesa vestimentara de senzatie, care nu poate lipsi din gardeorba ta de sezon.

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-de-catifea-pe-care-trebuie-sa-le-ai-sezonul-acesta/