dyfashion.ro

Rochii de Halloween superbe, extrem de elegante

rochii de Halloween
Cu un buget limitat si acceptabil, poti achizitiona rochii de Halloween superbe, extrem de elegante si seducatoare, pe care sa le porti la petrecerea din acest an, dar si la multe alte ocazii speciale de sezon. Gandeste-te la Halloween ca si la o oportunitate de a te transforma in femeia perfecta, de a purta toate acele accesorii extravagante pe care nu iti permiti sa le porti in mod normal la o petrecere, de a-ti manifesta o latura mai putin accesibila si vizibila pentru cei din jur. Fie ca indragesti epocile si moda secolelor trecute, fie ca, pur si simplu, te simti deosebit de increzatoare si feminina, si doresti sa evidentiezi la maximum acest aspect, rochiile de Halloween marca Miss Grey sunt cea mai rapida optiune de a-ti crea tinute incatatoare pentru petrecerea de Halloween. Create in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta, rochiile de Halloween pe care ti le sugeram astazi au multiple calitati si avantaje: pe de o parte, ele sunt deosebit de seducatoare, urmarindu-ti discret formele si evidentiindu-ti, prin aceasta, feminitatea, si, pe de alta parte, au o alura foarte eleganta, clasica, amintind de felul in care eleganta si feminitatea erau percepute demult. Regasite in numeroase culori, stiluri si texturi, rochiile de Halloween din ultima noastra colectie sunt ideale pentru a fi purtate la toate ocaziile speciale din sezonul rece. Catifeaua este materialul pe care il indragim cel mai mult in acest sezon, in ceea ce priveste rochiile elegante. Mizam pe simplitate, pe croieli delicate, care urmaresc discret liniile siluetei tale, si pe detalii care infrumuseteaza orice tinuta si care confera un plus de eleganta rochie-de-halloweenoricarei purtatoare.

Deosebit de confortabile, simplu de purtat si de accesorizat, dar si foarte versatile, rochiile de Halloween marca Miss Grey te pot transforma in cele mai ingenioase si creative personaje feminine, daca stii sa iti alegi corect accesoriile cu care sa le combini. In plus, dupa petrecerea de Halloween, nu trebuie sa uiti rochita in dulap pana anul viitor, intrucat vei avea ocazia sa o mai porti si la alte ocazii speciale din sezonul rece, aratand, intotdeauna, diferit, in functie de felul in care alegi sa o porti.

Rochiile de Halloween pe care ti le recomandam astazi, sunt rochiile de catifea. Este imposibil sa nu iti gasesti favorita printre numeroasele modele si culori pe care ti le punem la dispozitie. Si, pentru ca ne dorim sa te pastram curioasa, iti oferim doar cateva indicii despre cum anume poti sa porti cateva modele de rochii de Halloween la petrecerea de la sfarsit de weekend: rochia de catifea Elaine este alegerea perfecta pentru a crea o tinuta de epoca, classy, care poate aminti fie de stilul victorian, fie de anii '70. Combina rochia de catifea albastra cu un colier extravagant, o palarie cu voal, dresuri, pantofi cu toc inalt si un port-tigaret sofisticat, si impresioneaza prin feminitatea ta debordanta. 


Sursa articol :
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-halloween-pentru-costumatii-elegante/