dyfashion.ro

Rochiile din dantela in topul preferintelor toamna aceasta

rochii din dantela 

Rochiile de dantela raman in topul preferintelor toamna aceasta, atat pentru designeri, cat si pentru fiecare dintre noi. Fermecatoare in permanenta, indiferent de stil, culoare, sezon sau design, rochiile din dantela isi vor gasi intotdeauna locul in garderobele noastre festive sau casual. Toamna nu vine singura. Vine insotita de numeroase evenimente speciale, pentru care trebuie sa te pregatesti sufleteste si... vestimentar. Ce ocazie mai buna decat atat sa asteptam pentru a ne rasfata cu cele mai frumoase rochii de dantela?

Ne-am intrebat, de multe ori, de ce dantela este un material atat de popular, in special in randul femeilor. Iar concluzia la care am ajuns este ca, intr-un fel misterios si perfect natural, rochiile din dantela reprezinta, pentru femei, un substitut al pielii. Da, exact. Un substitut al pielii - pentru ca arata intodeauna natural, pentru ca este atat de adorata incat parca ar face parte din fiecare dintre noi, si pentru ca o regasim indiferent de sezon, in cele mai elegante si variate forme si stiluri pe care ni le putem (sau nu) imagina. Iata de ce, in articolul de astazi iti oferim atat o veste mult-asteptata despre cele mai indragite rochii de dantela Miss Grey, precum si o lista cu avantajele rochiilor din dantela, asa cum noi le-am sesizat de-a lungul timpului.

Impresionante prin eleganta lor desavarsita si simplitate, rochiile din dantela colorata Tania nu mai au nevoie de o prezentare detaliata si elevata, pentru ca pur si simplu le iubim. Design-ul seducator, croiul care urmareste discret si elegant liniile corpului, evidentiindu-ti formele feminine, alaturi de dantela care este ea insasi fermecatoare si de culorile vibrante, cu accente stralucitoare, transforma rochiile de dantela colorata intr-un must have pentru garderoba festiva aferenta oricarui sezon. Fie ca iubesti rosul, fie ca indragesti albastrul, verdele sau tonurile neutre de gri si azur, rochiile de dantela Tania sunt cea mai inspirata alegere. Pretioase prin definitie, si fara sa aiba nevoie de prea multe accesorii pentru a te transforma in punctul focal al oricarui eveniment, rochiile din dantela colorata cu reflexii stralucitoare raman un trend al sezonului. Si, nu ne putem abtine sa nu iti reamintim ca revin pe stoc in perioada imediat urmatoare! Te invitam sa urmaresti paginile de produs pentru a afla data livrarii celor mai indragite rochii de dantela Miss Grey, pe care cu siguranta iti doresti sa le ai in garderoba.

Incepand cu saptamana viitoare, rochiile din dantela colorata Ella sunt, din nou, la dispozitia ta. Perfecte pentru o gama larga de evenimente - de la cununii civile, la botezuri, nunti sau petreceri aniversare, rochiile midi de dantela vin in cele mai sofisticate si fermecatoare nuante, astfel ca nu iti va fi deloc dificil sa alegi una pe gustul tau. Rochiile din dantela bordo au facut senzatie in acest an, iar culoarea continua sa ramana in voga, alaturi de tonurile de marsala, din care este derivata. Astfel, pentru o aparitie inegalabila la cele mai deosebite evenimente ale toamnei,. poti alege rochia de dantela bordo Ella, prevazuta cu bretele si cupe. Daca esti suficient de indrazneata si stii ce culori te avantajeaza, iti recomandam rochia de dantela albastra Ella, iar daca pur si simplu doresti sa adaugi garderobei tale o rochie de dantela clasica, pe care sa o poti purta in repetate randuri, opteaza cu incredere pentru rochia din dantela neagra Ella. Livrarea pentru rochiile de dantela colorata Ella incepe cu data de 8 octombrie, asa ca mai ai 3 zile pentru a te hotari pe care o vrei!

rochii de ocazie

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-de-dantela-miss-grey-indragite-in-stoc/