dyfashion.ro

Tendintele de toamna ale acestui an

haine de toamna

Ce se poarta toamna, in general, nu este foarte dificil de presupus. Poti paria pe faptul ca culorile vor deveni mai putin vibrante, ca materialele calduroase vor fi in centrul atentiei oricarui podium, ca cel putin un element dintr-o moda anterioara va reveni in forta, si ca vei vedea multe, multe pelerine. Totusi, exista anumite caracteristici care fac ca tendintele de toamna din fiecare an sa fie speciale, sa se remarce prin ceva anume. Chiar daca, in linii mari ai deja idee ce se poarta toamna, nu esti inca sigura care va fi acel element spectaculos care va face ca tendintele de toamna ale acestui an sa inspire pe toata lumea. Continua sa citesti acest articol, pentru ca, in cele ce urmeaza, vom face o scurta incursiune in punctele cheie ale modei de toamna din acest an!

Se poarta pelerinele, toamna aceasta!

Accesoriile vestimentare care compun imbracamintea exterioara sunt extrem de importante pentru orice colectie si tendinta de toamna calitativ, iar in acest sezon, toti deisgnerii au creat si prezentat diverse versiuni ale pelerinelor. Deosebite prin ce-se-poarta-toamna-aceastacroiala, culoare, materiale si textura, pelerinele care se poarta toamna aceasta sunt o reprezentatie reusita a iluziilor optice in materie de stil. Foarte versatile, pelerinele care se poarta toamna aceasta pot sa fie interpretate ca rochii, ca pardesie, cardigane sau accesorii vestimentare fancy, in functie de felul in care tu alegi sa le accesorizezi.

Se poarta tinutele cu talia accentuata!

Talia accentuata este un must-have pentru orice silueta, in aceasta toamna, iar cea mai sigura metoda de a-ti evidentia talia este accesorizarea tinutelor cu o curea lata, de tip corset. Combinata cu veste, salopete, tunici sau trench-coat-uri, sau chiar cu rosii, accesoriul de dimensiuni mari iti pune in lumina formele feminine fara niciun efort, in special atunci cand alegi sa porti piese vestimentare care nu sunt mulate - si care sunt mult mai des regasite in garderoba noastra de toamna. In plus, daca esti fericita posesoare a unei siluete de tip clepsidra, curelele late de tip corset sunt absolut ideale pentru a evidentia acest lucru! De asemenea, tine cont ca acest accesoriu poate sa simuleze o silueta de tip clepsidra, daca este bine purtat.

Culorile care se poarta toamna aceasta

In privinta culorilor, nu sunt foarte multe lucruri de spus: stim ca nuanta favorita a designerilor pentru acest sezon este gri-ul, iar marsala isi pastreaza pozitia de top in randul trendurilor. Spre surprinderea noastra, si tonurile de violet-orhidee isi regasesc locul in acest sezon; chiar daca aceasta culoare a fost a anului 2014, se pare ca isi mentine farmecul si popularitatea si in randurile designerilor.

Creatiile de moda regasite in cele mai recente prezentari sunt, intr-adevar, fascinante, aducand in fashion un plus de noutate. Acum, ca ai aflat ce se poarta toamna aceasta, te invitam sa ne vizitezi la MissGrey, si sa iti alegi modelele favorite, pe care sa le adaugi garderobei tale de sezon!

Toamna aceasta, se poarta franjurii!

In vreme ce franjurii au fost omniprezenti vara trecuta, incepand de la genti si pana la pantofi, toamna aceasta franjurii se poarta atat in cantitati mai mari, cat si in stiluri diferite, trecand de la accesorii la articole vestimentare. Tehnica simpla ce-sepoarta-toamna-aceastaconfera fustelor o alura seducatoare, infrumuseteaza tinutele de seara si adauga un fel de intriga la nivel textural croielilor comfortabile cu care ne-am obisnuit. Tu cum porti franjurii toamna aceasta?

garderoba de toamna

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/ce-se-poarta-toamna-aceasta/