dyfashion.ro

In cautarea paltonului perfect!

In cautarea paltonului perfect
Odata cu venirea sezonului rece pornim in cautarea paltonului perfect. Acel palton care sa ne scoata in evidenta silueta si care sa ne ofere un aer elegant. Un palton care poate fi purtat atât cu o pereche de pantaloni de stofa, blugi skinny sau chiar o rochie office sau de ocazie.
Iata 3 modele de paltoane pe care trebuie sa le ai in acest sezon in garderoba ta:

Paltonul cambrat pe talie monocrom

Este alegerea potrivita pentru o tinuta minimal. Sezonul acesta se poarta grafismele in alb si negru, iar acest palton poate foarte usor completa acest gen de outfit. Paltonul aduce o tenta clasica prin gulerul baby-doll sau guler larg si nasturii de mari dimensiuni, dispusi pe doua randuri, care dau o nota militari paltonului. De departe paltonul alb, cambrat pe talie este optiunea pentru un look cu un touch clasic.

Paltonul cambrat pe talie monocromPaltonul cambrat pe talie monocrom

Paltonul cambrat pe talie cu aplicatii de dantela si blanita ecologica

Tot pe tenta romantico-clasica avem la dispozitie o gama larga de paltoane cu aplicatii de dantela si blanita. Aplicatiile de dantela din jurul taliei asigura efectul de talie subtiata, completandu-se fin cu dantela aplicata pe manecile paltonului. Gulerul de blanita ecologica se leaga cu o panglica de saten, care in mod inevitabil de duce cu gandul in epoca crinolinelor si a calestilor trase de cai.

Paltonul cambrat pe talie cu aplicatii de dantela si blanita ecologicaPaltonul cambrat pe talie cu aplicatii de dantela si blanita ecologica

Paltonul tip clopot cu aplicatii de piele ecologica

Cu acest model ne apropiem de designul modern, putin mai edgy. Rigiditatea modernului este redata prin gulerul clasic preluat din vestimentatia masculina si umerii clar denifiti, insa este echilibrata de o usoara cambrare pe corp care ajuta la conturarea formei de tip clopot. Aceasta forma aduce accentul feminin necesar piesei. Aplicatiile ecologice sunt scoase in evidenta prin contrast de culoarea materialului. Formele aplicatiiilor din piele ecologica confera o tenta ludica intregului outfit.

Paltonul tip clopot cu aplicatii de piele ecologicaPaltonul tip clopot cu aplicatii de piele ecologica

Sursa:
http://www.starsblog.ro/must-have-pentru-sezonul-rece-paltonul-clasic-si-modern/