dyfashion.ro

Rochii de toamna, modele tricotate

rochie_de_toamna
Daca iti doresti sa ai o aparitie eleganta cu ajutorul unei rochii tricotate, atunci trebuie sa acorzi atentie felului in care iti alegi modelele tricotate de rochii de toamna: o imagine stilata intr-o astfel de piesa vestimentara depinde foarte mult de croiala rochiei, de culoarea pentru care optezi, dar si de felul in care o combini cu alte accesorii si articole vestimentare sau de incaltaminte. Din fericire, designerii au creat aproape orice model tricotat de rochii de toamna iti poti imagina, astfel ca este imposibil sa nu iti regasesti favoritul prin multitudinea de modele de rochii tricotate existente. Indiferent ca iti doresti o rochie tricotata lunga, scurta, simpla sau somptuoasa, in culori vibrante sau neutre, iti vei gasi modelul tricotat perfect, indiferent de varsta si tipul de silueta pe care il ai.

Toate modelele tricotate de rochii de toamna regasite pe piata au un element comun: sunt foarte confortabile, feminine, si usor de purtat si accesorizat. Tricotul se muleaza discret pe formele tale, conferindu-ti caldura, si se simte foarte comod pe pielea ta. Rochiile tricotate iti pot oferi un confort incredibil, iar acesta este unul dintre nenumaratele motive pentru care ar trebui sa ai cel putin un astfel de model in garderoba. Optiunile de modele tricotate de rochii de toamna sunt atat de variate, incat efectiv este imposibil sa nu gasesti una care sa te avantajeze si de care sa te indragostesti. 

rochie_de_toamna

Confectionata din tricot cu fir auriu, rochia tricotata de toamna Anisia, din ultima noastra colectie, este un must-have al acestui sezon. Disponibila in doua culori elegante si in voga - bej si bordo/marsala - rochia tricotata impresioneaza prin simplitatea si delicatetea modelului. Creata astfel incat sa se muleze discret pe formele tale, rochia tricotata Anisia poate fi purtata cu succes la cele mai variate ocazii, intrucat atat culoarea, cat si design-ul iti permit un grad foarte mare de versatilitate. Iti poti crea tinute elegante, de birou sau casual, in functie de felul in care alegi sa le accesorizezi. In plus, principalul avantaj al rochiei tricotate Anisia este lungimea midi, care iti accentueaza formele, transformand-o si intr-o tinuta potrivita pentru toate categoriile de evenimente. 

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/modele-tricotate-de-rochii-de-toamna/