dyfashion.ro

Rochiile rock, semnătura ta de stil din acest sezon!

Nu trebuie să fii o iubitoare de muzică rock pentru a te bucura de farmecul acestui stil vestimentar. Include în garderobă rochii rock și ținutele tale vestimentare vor căpăta fără prea mult efort atitudine și originalitate. Descoperă modele de rochii rock care te vor transforma într-o bad girl.

Rochiile rock, semnătura ta de stil din acest sezon

Rochiile rock cu croi asimetric, în special daca au inserții din piele ori din materiale glam, sunt elementele vestimentare de care ai nevoie la o petrecere. Poartă-le cu cizme peste genunchi și bijuterii gotice.
Eleganța împletită cu un look wild nu a fost nicicând mai fermecătoare. Alege rochii rock fără bretele la evenimentele la care participi și vei fi revelația serii.

Te simți încolțită de monotonia vestimentară? Investește într-o rochie neagră, lungă și cu mesaje inspiraționale pe piept. Completează ținuta cu o jachetă din piele, o pereche de ghete cu șireturi și o pălărie cu boruri largi.
Rock nu înseamnă doar mister și influențe wild, ci și sex-appeal. Optează pentru modele de rochii mulate pe corp, cu mesaje și imprimeuri deosebite.

Fie că te întâlnești cu prietenii, fie că mergi la o petrecere de coktail, rochiile rock sunt salvarea ta vestimentară, așa că ar trebui să achiziționezi un model care se pliază pe stilul tău de viață.
Ce ar însemna stilul rock-chic fără cel mai stylish material, adică fără piele? Nu mai trebuie să te convingem că rochiile rock din piele sunt must-have și în acest sezon. Ele sunt perfecte pentru club, ocazii speciale și chiar pentru ieșirile în oraș dacă modelul este unul minimalist.

Care sunt modelele de rochii rock preferate și la ce ținute te fac să te gândești?


Vezi colectia de rochii online,click aici 

Sursa:
http://www.starsblog.ro/12-rochii-rock-pentru-un-outfit-cu-atitudine/