dyfashion.ro

Se poarta rochiile vintage!

rochie_vintage
Daca indragesti stilul vestimentar boho sau retro, atunci cu siguranta iubesti si rochiile vintage. Iar daca nu ai purtat pana acum o astfel de rochie, ar fi timpul sa o faci, intrucat aceasta iti confera un rochie-vintage-catifeafarmec aparte, transformandu-te intr-o aparitie greu de trecut cu vederea, si vei atrage numeroase complimente. Pentru o tinuta de succes creata cu ajutorul rochiilor vintage, iti recomandam sa tii cont de cateva sugestii generale atunci cand doresti sa adopti acest stil vestimentar. 

Regula de baza a tinutelor de inspiratie vintage este sa optezi pentru o singura piesa vestimentara de acest tip, pe care sa o porti in combinatie cu accesorii si alte articole extrem de simple, minimaliste, care sa iti puna in evidenta rochia (sau articolul vintage pentru care ai optat). Spre exemplu, daca alegi rochia vintage din catifea in tonuri de albastru regal, cu bustul paietat Elaine, iti vei alege accesoriile astfel icnat sa pastrezi rochia vintage ca punct focal al tinutei tale. Dresurile, pantofii si geanta pot sa fie negre, simple, in vreme ce poti completa alura fermecatoare a rochiei vintage de catifea cu ajutorul unui superb colier elegant, statement, care sa iti complimenteze tinuta.


rochie_vintage
Alege-ti cu atentie rochiile vintage, intrucat nu absolut orice model se potriveste tendintelor actuale. Este esential sa optezi pentru rochii vintage care, din punct de vedere al design-ului sau al stilului, contin cel putin un element in tendinte. Nu face greseala de a alege o rochie vintage din denim, simpla si cu nasturi exagerat de delicati si romantici, intrucat nu vei face decat sa te contopesti ca imagine in multime, neavand nimic deosebit care sa atraga atentia asupra ta. 

Alege rochii vintage confectionate din materiale precum catifeaua sau dantela, opteaza pentru culori de inspiratie regala, pentru detalii cu tenta vintage, si nu te opri asupra detaliilor care nu se mai potrivesc, sub nicio forma, tendintelor actuale. De fiecare data cand alegi sa porti o rochie vintage, asigura-te ca o porti in combinatie cu alte accesorii moderne, astfel incat sa te faci remarcata printr-o aparitie sofisticata si clasica. Rochiile vintage mult prea vechi, purtate fara alte accesorii moderne, nu vor reusi sa iti asigure o tinuta inspirata care va atrage complimente. La urma urmei, rochiile vintage sunt in voga in masura in care tu ai capacitatea de a le reinventa si de a le transforma in tinute actuale, care atrag atentia si impresioneaza prin accentele lor retro. 

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/se-poarta-rochiile-vintage/