fashiondays.ro

Cele mai glam tinute pentru revelion!

cele-mai-glam-tinute-pentru-revelion-1
Decizia pentru outfitul de Revelion este una din cele mai grele decizii pe care suntem nevoite sa le luam in materie de vestimentatie, caci la cumpana dintre ani ne propunem sa fim fara cusur!

Pentru serbarea noului an, iti propunem doua culori: rosul si verdele! Ce spui, lasi pe umeras clasica rochie de Revelion cu paiete, macar pentru aceasta seara? 
Ai incredere in noi, iti propunem 3 modele de rochii unice si glam pe care sa le porti in aceasta noapte magica, astfel incat sa ai parte de o aparitie one in a million!

Rochia de seara lunga cu spatele gol

Rochia de seara de dama este piesa care nu lipseste sau nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei. Este piesa de rezistenta a oricarui eveniment glam, special, si care definieste feminitatea la cele mai inalte standarde!

Daca te-ai hotarat sa petreci seara de Revelion intr-un local elegant, special, desigur si aparitia ta trebuie sa fie una care sa taie rasuflarea celor prezenti.

cele-mai-glam-tinute-pentru-revelion-2cele-mai-glam-tinute-pentru-revelion-3

Noi iti propunem clasica rochie de seara lunga, cu spatele gol, insa nu ne oprim aici. Modelul este unul special prin aplicatiile regasite pe catifea: spatele este incadrat perfect de dantela neagra, iar efectul este sporit de fundita realizata din benzi lungi, negre, care traverseaza spatele.

In cazul acestui model decolteul este inexistent, dat fiind taietura fina tip „barcuta” a gulerului. Taietura inalta pe linia piciorului elimina nevoia unui decolteu, prezentandu-te intr-o ipostaza mega sexy si ultra eleganta!

cele-mai-glam-tinute-pentru-revelion-4cele-mai-glam-tinute-pentru-revelion-5

Rochia de seara scurta cu spatele gol

Rochia de seara scurta este potrivita pentru o seara eleganta sau pentru o iesire in club, fiind un outfit maleabil  fata de prima rochie prezentata care ar fi putin prea mult pentru o iesire in club.  Intodeauna ne dorim sa fim sexy, insa este foarte importanta si potrivirea outfitului cu contextul, pentru a evita situatia over dressed.

Acest model depaseste ca lungime linia genunchiului, avand un croi tip creion care va asigura evidentierea siluetei, mai precis a soldurilor. Spatele decupat adanc compenseaza aspectul cuminte al rochiei, oferind un efect wow, neasteptat! Aplicatiile de dantela din partea inferioara a rochiei  transforma tinuta din chic in glam!

cele-mai-glam-tinute-pentru-revelion-6cele-mai-glam-tinute-pentru-revelion-7

Rochia de seara scurta din dantela

Catifeaua in combinatie cu dantela este mega chic, dar ce spui de rochia de seara din dantela? Da, este o propunere ultra chic. Dantela si catifeaua sunt doua materiale destul de mofturoase care necesita atitudine si curaj pentru a fi purtate. Asadar, daca alegi pentru acest Revelion o rochie din catifea sau dantela pura, inseamna ca ai tot arsenalul unei femei seducatoare si neinfricate!

cele-mai-glam-tinute-pentru-revelion-8cele-mai-glam-tinute-pentru-revelion-9

Modelul propus de noi urmeaza aceleasi linii cu rochiile propuse anterior: croi tip creion, spatele gol si aplicatii de dantela… de fapt rochia in sine este numai dantela! Fie ca alegi rosu sau verde, nu uita sa te accesorizezi cat mai minimal pentru a nu eclipsa outfitul.

Un ruj rosu inchis, un machiaj cat mai natural cu blush si tus negru, si parul in bucle relxate- acestea sunt elementele care te vor face sa te simti de neinvins in seara dintre ani si in anul ce va urma!

Sursa:
http://www.starsblog.ro/rosu-si-verde-culorile-celor-mai-glam-tinute-pentru-revelion/