fashiondays.ro

Rochie de catifea albastra la reducere

rochii-la-reducere
Extrem de sofisticata, intr-un design de inspiratie retro, rochia din catifea albastra Elaine este o optiune mai mult decat perfecta pentru orice doamna si domnisoara care isi doreste o tinuta de ocazie care sa cuereasca inimile si privirile tuturor. Confectionata din catifea in tonuri vibrante de albastru regal, rochia de catifea midi se remarca, pe de o parte, datorita design-ului sau care iti confera un plus de feminitate, si, pe de alta parte, datorita bustului aparte care o transforma intr-o piesa vestimentara originala si seducatoare. Umerii lasati adauga imaginii tale un farmec feminin aparte, oferindu-ti posibilitatea de a o accesoriza in cele mai variate moduri cu putinta, in vreme ce paietele albastre de pe bust si cupele iti infrumuseteaza vizibil partea superioara a corpului. Croiul conic face ca rochia de catifea albastra sa iti urmareasca indeaproape liniile corpului, subliniindu-ti feminitatea, in vreme ce umerii tai sunt pusi in evidenta de manecile lasate.

Poti accesoriza rochia de catifea albastra cu accesorii in tonuri de portocaliu, daca vrei sa obtii o imagine extravaganta, sau poti sa te rezumi la tonuri din aceeasi gama cromatica, de albastru. Indiferent de ce accesorii alegi, ai intotdeauna grija sa pui accentul pe zona gatului si a umerilor, pentru ca tinuta ta sa fie completa. Opteaza pentru coliere de tip statement, la baza gatului, pentru cercei lungi si coafuri ridicate, alaturi de un make-up de seara sofisticat. Poti purta rochia de catifea albastra cu sau fara dresuri, cu cizme sau pantofi stiletto, intrucat intotdeauna vei avea o aparitie extrem de eleganta.

Grabeste-te sa achizitionezi rochia din catifea albastra, acum disponibila cu 30% reducere, si straluceste la cele mai speciale ocazii ale acestui sezon! Economisesti peste 90 de lei, si adaugi garderobei tale o rochita albastra de catifea superba, care va incanta privirile tuturor


Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochie-de-catifea-aslbastra-la-reducere-recomandarea-de-astazi/