fashiondays.ro

Rochii pentru ocaziile de sarbatori

Rochii pentru petrecerile de sarbatori
Daca asteptarea petrecerilor de Craciun si Revelion poate sa fie un sentiment frumos, alegerea rochiilor de petrecere pe care sa le porti la maratonul de evenimente de iarna poate sa fie mai putin placuta, din acest punct de vedere. Sa gasesti o tinuta care sa fie potrivita unei ocazii speciale si care sa iti tina de cald simultan? Este un motiv suficient de bun ca sa te stresezi. Iata de ce iti venim in ajutor cu cateva sugestii simple, care sa te ajute sa faci alegerea potrivita: rochiile rosii scurte.

Confectionata din neopren, rochia rosie scurta de ocazie Hellen este o bijuterie pentru garderoba ta festiva. Impresionanta prin eleganta si simplitate, rochia rosie scurta croita in clos are avantajul de a flata orice tip de silueta, datorita design-ului, evidentiind bustul. Manecile lungi si textura materialului din care este confectionata o transforma intr-o rochie potrivita pentru sezonul rece, in vreme ce detaliile florale aurii din dantela din zona pieptului ii finiseaza alura eleganta si fermecatoare. O poti purta cu incredere la petrecerile de Craciun si Revelion, intrucat este o piesa vestimentara deosebit de eleganta si feminina, care nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a te scoate in evidenta, fiind ea insasi pretioasa prin definitie. 


Rochii pentru petrecerile de sarbatori

Pentru acelea dintre voi care prefera tinutele de ocazie mai provocatoare, recomandam rochia rosie scurta cu falduri Rachel. Confectionata din material elastic, rochia rosie scurta se muleaza discret pe formele tale, urmarindu-ti liniile siluetei si valorificandu-ti formele feminine. Faldurile au avantajul de a flata orice tip de silueta, minimizand orice defect din zona abdomenului, in vreme ce decolteul in V si lungimea midi se constituie ca elemente complementare ale elegantei si feminitatii. Manecile trei sferturi ii confera alura de tinuta eleganta pentru sezonul rece, astfel ca o poti purta cu incredere de sarbatori.

Alege-ti rochiile rosii scurte favorite pentru petrecerile de Craciun si Revelion, sau inspira-te din cele mai recente colectii! CLICK AICI

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-rosii-scurte-pentru-petrecerile-de-craciun-si-revelion/